Viktoria Korpan • 2. november 2001 kell 7:51

Radiolinja levihäired põhjustatud elektritoite puudumisest

Mobiilsideoperaatoril Radiolinja Eesti on tormist tekitatud suurimad probleemid praegu Läänemaal ja saartel, samuti Pärnumaal.

'Levihäired on põhjustatud elektritoite puudumisest,' ütles Radiolinja Eesti suhtekorraldusjuht Helena Lõhmus äsja. 'Eilse seisuga oli Eesti Energial rivist väljas 478 trafopunkti ning nende töökorda saamine võib võtta aega vähemalt paar päeva.'

'Tähtsamates Radiolinja ülekandevõrgu sõlmpunktides oleme taganud ajutise elektritoite varugeneraatoritega, kuid tormi jätkudes nädalavahetusel võib olukord Radiolinja võrgulevis muutuda ja seda sõltuvalt Eesti Energia tormikahjustuste likvideerimise kiirusest,' rääkis Lõhmus.

'Radiolinja vabandab oma klientide ees võimalike ebamugavuste pärast ning loodame normaalse olukorra taastada võimalikult kiiresti,' lisas ta.

Radiolinjal on Eestis kolmanda kvartali seisuga 140 500 klienti.

Hetkel kuum