Virkko Lepassalu • 15. november 2001 kell 15:41

Tallinna revisjonikomisjon ei avalikusta abilinnapea uurimise vahekokkuvõtet

Tallinna volikogu revisjonikomisjoni liige Ain Seppik teatas, et komisjon ei kavatse turvalisus ja integratsiooniameti rahaeralisi puudutava uurimise vahekokkuvõtet avalikustada, sest lõplik ülevaade valmib nädala pärast.

Volikogu revisjonikomisjon asus Tallinna turvalisus- jm uuringuteks määratud rahaeraldisi kontrollima pärast ajakirjanduses ameti kohta avaldatud kriitilisi artikleid.

Turvalisus- ja integratsiooniameti juhataja Galina Pantshenko oli pärast Tallinna sisekontrolli ametnike avastatud puudusi linnapea poolt vallandatud. Ametit kureeriv ühendatud rahvaparteilasest abilinnapea Leivi Sher, keda ajakirjanduses süüdistati korruptiivses maksumaksja raha jagamises parteikaaslaste uuringuprojektidele, töötab linnapea Tõnis Paltsi survel abilinnapeana viimaseid päevi.

Hetkel kuum