• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Täna saab registreeruda esimese isikutunnistuse omanikuks

  Kodakondsus- ja Migratsiooniameti uuel infoleheküljel www.pass.ee saab täna kell 12-16 registreeruda isikutunnistuse taotlejaks.

  Täna, kodanikupäeval, kell 12.00-16.00 on võimalus kõigil, kes sooviksid olla üheks esimestest isikutunnistuse omanikest, ennast interneti kaudu selleks kirja panna leheküljel www.pass.ee. Tänasest avatud Kodakondsus- ja Migratsiooniameti (KMA) uus infolehekülg www.pass.ee sisaldab tutvustavat infot uute isikut tõendavate dokumentide, järgmisest aastast kehtima hakkava isikutunnistuse ja Eesti kodaniku passi kohta.
  Kõigil, kes soovivad isikutunnistuse esimeste hulgas kätte saada, on samas võimalus täna kell 12.00-16.00 sisestada vastavasse aknasse oma isikuandmed ja need seejärel KMAle saata. Registreerunud isikutega võtab KMA personaalselt ühendust ning teavitab neid, kuidas toimida edasi - milliseid dokumente on tarvis ametile esitada ja kuidas seda teha.
  Jaanuarikuu kestel antakse registreerunutele isikutunnistused üle isikutunnistuse valmistaja, Shveitsi firma TRÜB AG ning KMA poolt korraldatavatel presentatsioonidel Tallinnas, Tartus, Narvas ja Pärnus. Üritustel räägitakse isikutunnistusest põhjalikumalt ja tutvustatakse selle kasutusvõimalusi.
  Esimene presentatsioon toimub Tallinnas. Ühest asutusest on võimalik käesoleva kampaania korras saada isikutunnistus kuni 5 inimesel. Juhul, kui soovijate hulk ühest asutusest on suurem, võetakse asutusega KMA poolt eraldi ühendust, et isikutunnistuste väljastamises kokku leppida. Kodakondsus- ja Migratsiooniameti kliendiinfo telefon on 612 6979 ja kodulehekülg www.mig.ee
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Triinu Järviste: kas Eesti haiglaid tohib piiramatult rahastada?
Euroopa Komisjon analüüsis hiljuti tehtud otsuses Eesti tervishoiusüsteemi rahastusmudelit ning andis hinnangu sellele, kas riik tohib haiglavõrgu arengukavas olevaid haiglaid erahaiglatele eelistada. Selle üle, mida riik ja omavalitsused komisjoni juhistest järeldama peaks ja kas erahaiglad peavad tõesti HVA haiglatele antud igasugust toetust pika näoga kõrvalt vaatama, arutleb advokaadibüroo TGS Baltic konkurentsiõiguse vandeadvokaat Triinu Järviste.
Euroopa Komisjon analüüsis hiljuti tehtud otsuses Eesti tervishoiusüsteemi rahastusmudelit ning andis hinnangu sellele, kas riik tohib haiglavõrgu arengukavas olevaid haiglaid erahaiglatele eelistada. Selle üle, mida riik ja omavalitsused komisjoni juhistest järeldama peaks ja kas erahaiglad peavad tõesti HVA haiglatele antud igasugust toetust pika näoga kõrvalt vaatama, arutleb advokaadibüroo TGS Baltic konkurentsiõiguse vandeadvokaat Triinu Järviste.
USA peamised indeksid punased
USA peamised indeksid lõpetasid reede tehnoloogiasektori vedamisel punases, samalajal kui investorite meelsust mõjutavad potensiaalne ettevõtete maksutõus ja eelseisev FEDi kohtumine, vahendab Reuters.
USA peamised indeksid lõpetasid reede tehnoloogiasektori vedamisel punases, samalajal kui investorite meelsust mõjutavad potensiaalne ettevõtete maksutõus ja eelseisev FEDi kohtumine, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: kaua tants kinnisvaraturul ja pinged tööturul veel kestavad?
Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis lahatakse kinnisvaraturu huvitavamaid arenguid, otsitakse lahendusi tööjõu nappusele ning arutletakse, miks naistele head tootlust börsidel ei andestata.
Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis lahatakse kinnisvaraturu huvitavamaid arenguid, otsitakse lahendusi tööjõu nappusele ning arutletakse, miks naistele head tootlust börsidel ei andestata.
Andmekaitsele läbi sõrmede vaatamine maksab miljoneid
Korras andmekaitse ettevõtte sees tagab paremad partnerlussuhted ning tugevama positsiooni läbirääkimistelaua taga, samas kui probleemid võivad isegi tükk aega pärast nende likvideerimist tähendada mitme miljoni euro suurust trahvi.
Korras andmekaitse ettevõtte sees tagab paremad partnerlussuhted ning tugevama positsiooni läbirääkimistelaua taga, samas kui probleemid võivad isegi tükk aega pärast nende likvideerimist tähendada mitme miljoni euro suurust trahvi.