Artikkel
 • Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Täna saab registreeruda esimese isikutunnistuse omanikuks

  Kodakondsus- ja Migratsiooniameti uuel infoleheküljel www.pass.ee saab täna kell 12-16 registreeruda isikutunnistuse taotlejaks.

  Täna, kodanikupäeval, kell 12.00-16.00 on võimalus kõigil, kes sooviksid olla üheks esimestest isikutunnistuse omanikest, ennast interneti kaudu selleks kirja panna leheküljel www.pass.ee. Tänasest avatud Kodakondsus- ja Migratsiooniameti (KMA) uus infolehekülg www.pass.ee sisaldab tutvustavat infot uute isikut tõendavate dokumentide, järgmisest aastast kehtima hakkava isikutunnistuse ja Eesti kodaniku passi kohta.
  Kõigil, kes soovivad isikutunnistuse esimeste hulgas kätte saada, on samas võimalus täna kell 12.00-16.00 sisestada vastavasse aknasse oma isikuandmed ja need seejärel KMAle saata. Registreerunud isikutega võtab KMA personaalselt ühendust ning teavitab neid, kuidas toimida edasi - milliseid dokumente on tarvis ametile esitada ja kuidas seda teha.
  Jaanuarikuu kestel antakse registreerunutele isikutunnistused üle isikutunnistuse valmistaja, Shveitsi firma TRÜB AG ning KMA poolt korraldatavatel presentatsioonidel Tallinnas, Tartus, Narvas ja Pärnus. Üritustel räägitakse isikutunnistusest põhjalikumalt ja tutvustatakse selle kasutusvõimalusi.
  Esimene presentatsioon toimub Tallinnas. Ühest asutusest on võimalik käesoleva kampaania korras saada isikutunnistus kuni 5 inimesel. Juhul, kui soovijate hulk ühest asutusest on suurem, võetakse asutusega KMA poolt eraldi ühendust, et isikutunnistuste väljastamises kokku leppida. Kodakondsus- ja Migratsiooniameti kliendiinfo telefon on 612 6979 ja kodulehekülg www.mig.ee
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Karoli Niilus: riigihangetega saab aidata lahendada keskkonna- ja sotsiaalprobleeme
Riigihanked peidavad endas paljudele teadmata ressurssi – võimalust laiemalt toetada ühiskondlikku toimetulekut, kirjutab rahandusministeeriumi riigihangete ja riigiabi osakonna nõunik Karoli Niilus.
Riigihanked peidavad endas paljudele teadmata ressurssi – võimalust laiemalt toetada ühiskondlikku toimetulekut, kirjutab rahandusministeeriumi riigihangete ja riigiabi osakonna nõunik Karoli Niilus.
Modera kasvatas poole aastaga müüki 60%
Automüügitarkvara tootev Eesti ettevõte Modera kasvatas selle aasta esimesel poolel müüki 60%, ettevõtte tulu ulatus 654 846 euroni.
Automüügitarkvara tootev Eesti ettevõte Modera kasvatas selle aasta esimesel poolel müüki 60%, ettevõtte tulu ulatus 654 846 euroni.
Nelja Eesti juhi teed tippu - kriisiloits, ettemääratus ja õpetaja võimendus
Värskes Äripäeva raadio saates "Juhi jutud" võtame kokku kuulajate lemmiksaated ja nopime nendest välja neli põnevat kildu Eesti juhtidelt. Tänases saates saavad sõna Eesti suurima panga Swedbanki juht Olavi Lepp, 2020. aastal Eesti parimaks kooliks valitud Uulu põhikooli juht Egle Rumberg, noorim Tallinna börsi firmade juht ehk Arco Vara juht Miko-Ove Niinemäe ja LHV grupi juht Madis Toomsalu, kes pälvis tänavu tunnustuse parim juht.
Värskes Äripäeva raadio saates "Juhi jutud" võtame kokku kuulajate lemmiksaated ja nopime nendest välja neli põnevat kildu Eesti juhtidelt. Tänases saates saavad sõna Eesti suurima panga Swedbanki juht Olavi Lepp, 2020. aastal Eesti parimaks kooliks valitud Uulu põhikooli juht Egle Rumberg, noorim Tallinna börsi firmade juht ehk Arco Vara juht Miko-Ove Niinemäe ja LHV grupi juht Madis Toomsalu, kes pälvis tänavu tunnustuse parim juht.
Saksamaa lubab päästa iga energiafirma, kes kannatab Venemaa tõttu
Saksamaa majandusminister Robert Habeck lubas välja aidata iga Saksa energiettevõtte, kes peaks raskustesse sattuma Venemaa põhjustatud gaasitarnete vähendamise pärast, vahendab Bloomberg.
Saksamaa majandusminister Robert Habeck lubas välja aidata iga Saksa energiettevõtte, kes peaks raskustesse sattuma Venemaa põhjustatud gaasitarnete vähendamise pärast, vahendab Bloomberg.
Raadiohommik: millal kord kiire hinnatõus maha rahuneb?
Neljapäevases hommikuprogrammis räägime värskest inflatsiooninumbrist, kiiresti kallinevast toidust, kriisidest taastuvast Tallinkist ja kuulete, mis krüptomaailmas praegu toimub.
Neljapäevases hommikuprogrammis räägime värskest inflatsiooninumbrist, kiiresti kallinevast toidust, kriisidest taastuvast Tallinkist ja kuulete, mis krüptomaailmas praegu toimub.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.