Inno Tähismaa • 11. juuli 2002 kell 7:58

Maanteeinfo

Täna on kiirusepiirangud Piibe maanteel ja mitmel pool Lõuna-Eestis.

Täna kella 15.00-st kuni homme kella 9.00-ni on Tartu maakonnas remondi tõttu suletud Haaslava ? Vana-Kuuste maantee 9,4.kilomeetril asuv raudteeülesõidukoht. Ümbersõit toimub Rebase ülesõidu kaudu.

Pindamistöid tehakse: Järva maakonnas Türi - Arkma maantee 1,2 km-sel lõigul Taikse ja Oisu vahel ning Oisu - Retla - Saareotsa tee 1,6 km-sel lõigul Oisu - Retla vahel; Harju maakonnas Harku - Rannamõisa tee km-l 3,8-5,9; Suurupi tee km-l 0,0-4,7; Paunküla - Kiruvere - Ardu tee km-l 0,1-0,6 ja 5,7-7,5. Kiiruspiirang kuni 30 km/h kehtib esmaspäeva õhtuni.

Varem tehtud pindamistööde tõttu on kiirust piiratud kuni 30 km-ni tunnis Piibe maanteel, so. Tartu-Jõgeva-Aravete maanteel Jõgeva maakonnas 8,5 km-sel Kurista-Kärde lõigul ja 4,2 km-sel lõigul Luigelt Lääne-Viru maakonna piirini; Lääne maakonnas Risti-Virtsu maantee 10 km-sel lõigul Ridastest Virtsuni ja Valga maakonnas Valga-Uulu maantee 9 km-sel lõigul Karjatnurmest Raiksillani.

Järva maakonnas Paide - Roovere - Kuimetsa teel Reopalu-Väätsa vahel alustatakse truubi ehitusega. Kiiruspiirang töötsoonis kuni 30 km/h.

Pärnu - Rakvere - Sõmeru maanteel km-l 106-140 Kirisaarest Lääne-Viru maakonna piirini tehakse markeerimistöid. Kiirust ei piirata. Ettevaatust markeerimismasinast möödumisel!

11. ja 12. juulil toimub Pärnu maakonnas Pärnu - Ikla maantee ääres Rannaku bussipeatuse lähedal rahvusvaheline orienteerumisvõistlus. Mõlemal päeval on kella 10.00-st kuni 17.00-ni seoses võistlejate tee ületamisega antud maantee 158. ja 159. kilomeetri vahel kiiruspiirang kuni 30 km/h.

Hetkel kuum