• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  EPL: Tallinnas Tatari tänaval valmib peagi üheksakorruseline kortermaja

  Tallinnas Sakala ja Tatari tänavate nurgale on poole aastaga kerkinud üheksakorruseline elamu, mille vanalinnavaadetega korterid maksavad miljoneid.

  ?Alustasime ehitust märtsis ja esialgu oli plaan maja novembris valmis saada, kuid ehitustähtaeg nihkub ilmselt siiski natuke edasi,? rääkis Eesti Päevalehele ehituse tellija Mati Tusov OÜ Cassel Grupist. ?Loodame siiski selle aasta sees valmis saada,? lisas ta.
  Üheksakordses majas on kokku 35 korterit, hoone esimesele korrusele on kavandatud kaubanduspinnad. ?Pooled korterid on juba müüdud ja äripindade osas käivad samuti läbirääkimised,? nentis Tusov. Tema sõnul ostavad kortereid väga erinevad inimesed.
  ?Kliente on igasuguseid. On selliseid, kes ostavad korteri investeeringuna ja soovivad selle ilmselt hiljem edasi müüa. On ka inimesi, kes soovivad lihtsalt kesklinnas eluaseme soetada,? kirjeldas Tusov. ?Enamik on lasteta perekonnad,? leidis ta korteriostjatele ühise joone.
  Hoone madalamas, kuuekordses osas, mis jääb Sakala tänava poole, on korterid suuruses 50-80 ruutmeetrit. ?Odavama korteri saab kätte umbes 700 000 krooniga,? hindas Tusov.
  Hoone seitsmendal, kaheksandal ja üheksandal korrusel asuvad märksa suuremad, kallimad ja eksklusiivsemad korterid. ?Neist korteritest avaneb suurepärane vaade vanalinnale ja merele. Samuti on neis saun, konditsioneer ja kamin,? kirjeldas Tusov. Maja kõige kallima, 200 ruutmeetri suuruse korteri hind küündib üle 4 miljoni krooni.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Mihkel Nestor: kahetoalistele korteritele varsti enam ostjaid ei leidu
Tohutu muutus demograafias avaldab kinnisvaraturule aasta-aastalt üha suuremat mõju, nii et tekib küsimus, kas praegustel kahetoaliste korterite omanikel on tulevikus suuremale pinnale kolides enam turgu vana mahamüümiseks, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Tohutu muutus demograafias avaldab kinnisvaraturule aasta-aastalt üha suuremat mõju, nii et tekib küsimus, kas praegustel kahetoaliste korterite omanikel on tulevikus suuremale pinnale kolides enam turgu vana mahamüümiseks, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Dow Jones lõpetas nädala ajaloolise tipptulemusega
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Riik viib lennufirmad ühe tiiva alla
Valitsus andis majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumile heakskiidu alustada ettevalmistusi uue lennunduskontserni loomiseks, mis ühendab Nordica, Regional Jeti (ärinimi Xfly) ja Transpordi Varahalduse ühe katuse alla.
Valitsus andis majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumile heakskiidu alustada ettevalmistusi uue lennunduskontserni loomiseks, mis ühendab Nordica, Regional Jeti (ärinimi Xfly) ja Transpordi Varahalduse ühe katuse alla.
Euroopa liidrid annavad Poolale viimase võimaluse
Poola peaminister Mateusz Morawiecki saabus täna Brüsselisse kaitsma oma riigi justiitsreforme, kuid võib homme Euroopa Liidu tippkohtumiselt lahkuda trahvide ning kohtukutsega.
Poola peaminister Mateusz Morawiecki saabus täna Brüsselisse kaitsma oma riigi justiitsreforme, kuid võib homme Euroopa Liidu tippkohtumiselt lahkuda trahvide ning kohtukutsega.