• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Helsingi börsil käib vaikselt kasumivõtt

  Helsingi börsil võetakse pärast viimaste päevade kiiret tõusu kasumit.

  Soome aktsiaturul toimuvat iseloomustav HEX-indeks langes kella 12.40 0,8%, 6193 punktile.
  Nokia, kes teatas eile seitsmest uuest mobiiltelefonimudelist, leidis sooja vastuvõttu analüütikutelt, vahendab AFX. Enskilda Securities ja Mandatum Stockbrokers mõlemad soovitavad Nokia aktsiat akumuleerida. UBS Warburg ja Dresdner Kleinwort Wasserstein soovitavad mõlemad taas aktsiat osta.
  Investorid eelistasid aktsiast <GR#US.NOK> kasumit võtta. Aktsia langes 1% võrra 17,61 eurole.
  Keemiatööstusfirma Kemira aktsia oli muutumatuna 6,55 eurol. Firma teatas oodatust paremad kolmanda kvartali tulemused.
  Kemira teenis kolmandas kvartalis 26,4 mln eurot (413 mln krooni) tegevuskasumit 611,1 mln eurose (9,56 mld krooni) müügi juures. Mullu samal ajal olid need näitajad vastavalt 15,8 mln eurot ja 565,9 mln eurot.
  Sonera aktsia <GR#US.SNRA>, millega kauplemine oli firma palvel kaua aega peatatud, langes 1,4% 4,85 eurole.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Teerajajad: ettevõtted vastutagu keskkonna- ja sotsiaalse mõju eest
Alla 34aastased kõrgharidusega inimesed, kes on enim valmis kasutusele võtma uusi ideid, teenuseid ja tehnoloogiaid, ootavad ettevõtjatelt rohepöörde puhul rohkem tegusid, kirjutab Swedbanki jätkusuutlikkuse valdkonnajuht Maris Riim.
Alla 34aastased kõrgharidusega inimesed, kes on enim valmis kasutusele võtma uusi ideid, teenuseid ja tehnoloogiaid, ootavad ettevõtjatelt rohepöörde puhul rohkem tegusid, kirjutab Swedbanki jätkusuutlikkuse valdkonnajuht Maris Riim.
Biden plaanib maksudega rikkaid pitsitama hakata
Täna avalikustas Senati rahanduskomisjoni esimees Ron Wyden nn "miljardäridemaksu" plaani, mille eesmärk on kõrgemalt maksustada rikkaid ja ettevõtteid, vahendab Reuters.
Täna avalikustas Senati rahanduskomisjoni esimees Ron Wyden nn "miljardäridemaksu" plaani, mille eesmärk on kõrgemalt maksustada rikkaid ja ettevõtteid, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: verivärsked tulemused börsilt ja tipptegijate äriplaanid
Neljapäevases Äripäeva raadio hommikuprogrammis vahendame kuulajatele värskeid börsifirmade kolmanda kvartali tulemusi. Neljapäeval teatavad need Arco Vara, Tallink ja EfTEN.
Neljapäevases Äripäeva raadio hommikuprogrammis vahendame kuulajatele värskeid börsifirmade kolmanda kvartali tulemusi. Neljapäeval teatavad need Arco Vara, Tallink ja EfTEN.
Põhja-Euroopa kustutas Lõuna-Euroopa lootused odavamale elektrile Aas: rohkem raha taastuvenergeetikasse
Kui mitu Lõuna-Euroopa liikmesriiki panustas lootusele, et Euroopa energiaturgu reformides oleks võimalik viimastel kuudel rekordeid löövad energiahinnad kontrolli alla saada, siis Põhja-Euroopa keeldus sellest otsustavalt. Teiste seas Eesti.
Kui mitu Lõuna-Euroopa liikmesriiki panustas lootusele, et Euroopa energiaturgu reformides oleks võimalik viimastel kuudel rekordeid löövad energiahinnad kontrolli alla saada, siis Põhja-Euroopa keeldus sellest otsustavalt. Teiste seas Eesti.