2. detsember 2002 kell 7:44

Eesti Telekomi aktsia kallines novembris 16 protsenti

November oli Tallinna börsil noteeritud ettevõtete aktsiatele hea kuu.

Enamkaubeldavate aktsiate hinnaliikumisi kajastav Äripäeva indeks kerkis kuuga 6,24 protsenti, aasta algusega võrreldes on indeks tõusnud enam kui veerandi.

Juhtivaktsiatest on Eesti Telekomi <GR#EE.ETL> aktsia kerkinud kuuga 16,2 protsenti, aasta algusega võrreldes aga kokku pea kolmandiku.

Hansapanga <GR#EE.HP> aktsia kallines kuuga 7,4 protsenti, aasta algusega võrreldes 43 protsenti. Kõigi aegade kõrgematel hinnatasemetel liikunud Merko Ehituse <GR#EE.MERKO> aktsia on kuuga kallinenud vaid 2,6 protsenti, aasta algusega võrreldes see-eest 81 protsenti.

Ka Norma <GR#EE.NORMA> aktsia tõus oli novembris tagasihoidlik 1,0 protsenti, aastaa algusga võrreldes on aktsia aga kallinenud viiendiku võrra. Saku õlletehase <GR#EE.SAKU> aktsia kallines novembris 1,2, aasta algusega võrreldes 4,8 protsenti.

Hetkel kuum