• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Eesti Telekomi aktsia kallines novembris 16 protsenti

  November oli Tallinna börsil noteeritud ettevõtete aktsiatele hea kuu.

  Enamkaubeldavate aktsiate hinnaliikumisi kajastav Äripäeva indeks kerkis kuuga 6,24 protsenti, aasta algusega võrreldes on indeks tõusnud enam kui veerandi.
  Juhtivaktsiatest on Eesti Telekomi <GR#EE.ETL> aktsia kerkinud kuuga 16,2 protsenti, aasta algusega võrreldes aga kokku pea kolmandiku.
  Hansapanga <GR#EE.HP> aktsia kallines kuuga 7,4 protsenti, aasta algusega võrreldes 43 protsenti. Kõigi aegade kõrgematel hinnatasemetel liikunud Merko Ehituse <GR#EE.MERKO> aktsia on kuuga kallinenud vaid 2,6 protsenti, aasta algusega võrreldes see-eest 81 protsenti.
  Ka Norma <GR#EE.NORMA> aktsia tõus oli novembris tagasihoidlik 1,0 protsenti, aastaa algusga võrreldes on aktsia aga kallinenud viiendiku võrra. Saku õlletehase <GR#EE.SAKU> aktsia kallines novembris 1,2, aasta algusega võrreldes 4,8 protsenti.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Urmas Villmann: parim reklaamikanal on Lasnamäe kanal
Telereklaami eest saab minna kööki võileiba tegema, digireklaami vastu aitab AdBlock, autos kõlavast tüütust raadioreklaamist päästab üks nupuvajutus. Aga välireklaami eest on raske põgeneda, kirjutab loovagentuuri Kontuur Leo Burnett loovjuht, partner ja juhatuse liige Urmas Villmann Äripäeva teemaveebis Bestmarketing.ee.
Telereklaami eest saab minna kööki võileiba tegema, digireklaami vastu aitab AdBlock, autos kõlavast tüütust raadioreklaamist päästab üks nupuvajutus. Aga välireklaami eest on raske põgeneda, kirjutab loovagentuuri Kontuur Leo Burnett loovjuht, partner ja juhatuse liige Urmas Villmann Äripäeva teemaveebis Bestmarketing.ee.
Dow ja S&P 500 tõusid uute rekorditeni
Dow Jonesi ja S&P 500 indeksid tõusid täna uute rekorditeni, tulemuste hooajal saab see nädal olema hooaja üks aktiivsemaid, vahendab Reuters.
Dow Jonesi ja S&P 500 indeksid tõusid täna uute rekorditeni, tulemuste hooajal saab see nädal olema hooaja üks aktiivsemaid, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: aina uusi turge vallutav Eesti pank
Äripäeva raadio teisipäevases hommikuprogrammis käsitletakse teemasid finantsmaailmast hambaravini.
Äripäeva raadio teisipäevases hommikuprogrammis käsitletakse teemasid finantsmaailmast hambaravini.
Majutusasutuste kogemused hullude klientidega: poissmehed leiavad alati vahukustuti üles
Mustjõe Kõrtsitalu perenaine Evika Eljas ja Go Hotel Shnelli hotellijuht Alver Pupart meenutasid saates "Turismitund" kogemusi raskete klientidega. "Vahel astub mõni inimene läbi seina ka," muigas Pupart.
Mustjõe Kõrtsitalu perenaine Evika Eljas ja Go Hotel Shnelli hotellijuht Alver Pupart meenutasid saates "Turismitund" kogemusi raskete klientidega. "Vahel astub mõni inimene läbi seina ka," muigas Pupart.