• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Priit Vilba kavandab Saaremaale jäähalli

  Postimees Online kirjutas viitega ajalehele Meie Maa, et Vilba peab jäähalli ehitamist mitte ainult Kaarma valla projektiks, vaid see saab olema hall kogu Saaremaale. Seepärast oleks hea, kui kõik omavalitsused selle mõttega kaasa tuleksid, ütles Vilba.
  "Hallis saab harrastada jäähokit, iluuisutamist, kiiruisutamist ja gurlingut ning seepärast on ta mõttekas ehitada sellisesse kohta, kus on palju lapsi," märkis Vilba.
  Vallavanem Ülo Vevers sõnul on nüüd küsimus selles, milline jäähall valida, sest võimalus on ehitada täismahus või ilma seinteta, kuid katusega.
  Kinnist halli saab kasutada augustist mai lõpuni, katusega lahtist varianti oktoobrist aprillini. Täishall maksab 25 miljonit, pluss kulutused infrastruktuurile. Lahtise halli hinnaks on seitse miljonit krooni. reklaamlisainfo ja tellimused : 6670177
  Vilba sõnul on idee kasutada mudelit, kus hall ehitatakse valmis ja kohalik omavalitsus ostab igal aastal teatud teenust. Nii tuleks 10 aasta jooksul maksta umbes 650 000 krooni aastas ja seejärel toimib jäähall juba iseseisvalt.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Teerajajad: ettevõtted vastutagu keskkonna- ja sotsiaalse mõju eest
Alla 34aastased kõrgharidusega inimesed, kes on enim valmis kasutusele võtma uusi ideid, teenuseid ja tehnoloogiaid, ootavad ettevõtjatelt rohepöörde puhul rohkem tegusid, kirjutab Swedbanki jätkusuutlikkuse valdkonnajuht Maris Riim.
Alla 34aastased kõrgharidusega inimesed, kes on enim valmis kasutusele võtma uusi ideid, teenuseid ja tehnoloogiaid, ootavad ettevõtjatelt rohepöörde puhul rohkem tegusid, kirjutab Swedbanki jätkusuutlikkuse valdkonnajuht Maris Riim.
Coca Colal oli edukas kolmas kvartal
Warren Buffeti üks lemmikaktsia Coca Cola avalikustas kolmapäeval oodatus paremad kvartalitulemused, mis viisid ka aktsia tõusuteele, vahendab Yahoo Finance.
Warren Buffeti üks lemmikaktsia Coca Cola avalikustas kolmapäeval oodatus paremad kvartalitulemused, mis viisid ka aktsia tõusuteele, vahendab Yahoo Finance.
Raadiohommikus: verivärsked tulemused börsilt ja tipptegijate äriplaanid
Neljapäevases Äripäeva raadio hommikuprogrammis vahendame kuulajatele värskeid börsifirmade kolmanda kvartali tulemusi. Neljapäeval teatavad need Arco Vara, Tallink ja EfTEN.
Neljapäevases Äripäeva raadio hommikuprogrammis vahendame kuulajatele värskeid börsifirmade kolmanda kvartali tulemusi. Neljapäeval teatavad need Arco Vara, Tallink ja EfTEN.
Põhja-Euroopa kustutas Lõuna-Euroopa lootused odavamale elektrile Aas: rohkem raha taastuvenergeetikasse
Kui mitu Lõuna-Euroopa liikmesriiki panustas lootusele, et Euroopa energiaturgu reformides oleks võimalik viimastel kuudel rekordeid löövad energiahinnad kontrolli alla saada, siis Põhja-Euroopa keeldus sellest otsustavalt. Teiste seas Eesti.
Kui mitu Lõuna-Euroopa liikmesriiki panustas lootusele, et Euroopa energiaturgu reformides oleks võimalik viimastel kuudel rekordeid löövad energiahinnad kontrolli alla saada, siis Põhja-Euroopa keeldus sellest otsustavalt. Teiste seas Eesti.