• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Eesti on interneti püsiühenduse leviku osas Ida-Euroopas liidrikohal

  Rahvusvahelised analüütikud peavad Eestit DSL interneti püsiühenduste leviku osas Ida-Euroopas liidriks.

  DSL-ühenduste arvult telefoniliinide kohta on aga Eesti maailmas peaaegu esikümnes, vahendab Eesti Telefon oma pressiteates.
  <#Analüüsifirma Point-Topic=http://www.point-tropic.com> kirjutab oma 2002. aasta neljanda kvartali aruandes, et ?Eesti on DSLi osas selgelt kõige arenenum Ida-Euroopa riik 2,24 liiniga 100 inimese kohta, edestades näiteks Hollandit, Itaaliat ja Suurbritanniat?.
  Ligi 200 ettevõtet ühendava konsortsiumi DSL Forum andmetel oli Eesti 2002. aasta lõpul DSL-ühenduste absoluutarvult Ungari järel Ida-Euroopas teisel kohal. ?DSL-liinide kuueprotsendise osakaaluga telefoniliinidest on aga Eesti maailmas peaaegu esikümnes,? kommenteeris DSL Forumi president Tom Starr.
  Eesti Telefoni DSL-võrgu ehituse eest vastutava põhivõrgu talituse direktori Toivo Praakeli hinnangul oli eelmine aasta DSL-tehnoloogia jaoks maailmas murranguline ning ka Eesti kasvunumbriga võib igati rahule jääda. ?Kogu maailmas oli DSLi juurdekasv 90% ning Eesti juurdekasv 88% vastas igati maailma keskmisele,? lausus Praakel. ?DSL-liinide tiheduse osas 100 elaniku kohta oli Eesti eelmise aastal lõpul maailmas 16. kohal.?
  Eesti Telefonil on praegu üle 34 000 DSL-ühenduse, neist rohkem kui 4000 moodustavad isepaigaldatavad Atlas ADSL interneti püsiühenduse stardikomplektid.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Rimi turundusjuht: kolm suurimat muret on praegu meie inimesed, inimesed ja veel kord inimesed
Uute karmimate piirangute aeg esitab suure väljakutse kaupluste töötajatele, sest iga ukse ette meil turvameest panna ei ole, kirjutab Rimi turundus- ja kommunikatsioonijuht Andrija Arro.
Uute karmimate piirangute aeg esitab suure väljakutse kaupluste töötajatele, sest iga ukse ette meil turvameest panna ei ole, kirjutab Rimi turundus- ja kommunikatsioonijuht Andrija Arro.
Wise'i aktsia kiire langus jätkub Tipust –31%
Wise’i aktsia on esimest korda langenud IPO tasemest allapoole pärast seda, kui asutaja Taavet Hinrikus müüs enam kui 100 miljoni dollari eest aktsiaid turuhinnast allpool. Samuti tunnevad investorid muret suureneva konkurentsi pärast, vahendab Bloomberg.
Wise’i aktsia on esimest korda langenud IPO tasemest allapoole pärast seda, kui asutaja Taavet Hinrikus müüs enam kui 100 miljoni dollari eest aktsiaid turuhinnast allpool. Samuti tunnevad investorid muret suureneva konkurentsi pärast, vahendab Bloomberg.
Mitmesse ametisse otsitakse töötajaid riigikogust parema palgaga
Kõrgeimat töötasu pakutakse arstidele suunatud töökuulutustel, kus keskmine palgapakkumine ületab riigikogu liikmete töötasu, teatas CVKeskus.ee portaalis viimastel kuudel avaldatud avaliku palgaga tööpakkumisi vaadates.
Kõrgeimat töötasu pakutakse arstidele suunatud töökuulutustel, kus keskmine palgapakkumine ületab riigikogu liikmete töötasu, teatas CVKeskus.ee portaalis viimastel kuudel avaldatud avaliku palgaga tööpakkumisi vaadates.
Riik viib lennufirmad ühe tiiva alla
Valitsus andis majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumile heakskiidu alustada ettevalmistusi uue lennunduskontserni loomiseks, mis ühendab Nordica, Regional Jeti (ärinimi Xfly) ja Transpordi Varahalduse ühe katuse alla.
Valitsus andis majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumile heakskiidu alustada ettevalmistusi uue lennunduskontserni loomiseks, mis ühendab Nordica, Regional Jeti (ärinimi Xfly) ja Transpordi Varahalduse ühe katuse alla.