• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Töökeskkonnanõukogu aruanne tuleb esitada 1. detsembriks

  Ettevõtete töökeskkonnanõukogud peavad oma aruanded Tööinspektsioonile esitama 1. detsembriks.

  Vastavalt töötervishoiu ja tööohutuse seaduse muudatusele, mis kehtib alates selle aasta 01. juulist, on ettevõtete ja asutuste töökeskkonnanõukogud kohustatud teavitama Tööinspektsiooni iga aasta 1. detsembriks oma viimase 12 kuu tegevusest.
  Seaduse kohaselt peavad tööandjad, kus töötab vähemalt 50 töötajat, moodustama töökeskkonnanõukogu, mille koosseisus on võrdselt tööandja määratud ja töötajate valitud liikmeid.
  Tööinspektorile, kellel oma koormuse juures ei ole võimalik väga tihti ettevõtteid külastada, on see vägagi huvipakkuv teave, ütles Tallinna ja Harjumaa tööinspektsiooni juhataja Jaan Kiviall.
  'Teadetest on küllaltki hästi näha, millises ettevõttes on tublit tööd läinud aastal tehtud, kus aga pole midagi märkimisväärset juhtunud. On ka neid, kes pole vaevaks võtnud üldse seadust läbi lugeda või ei pea selle täitmist oluliseks. Seda kõike tuleb arvestada järgmise aasta kontrolliplaani koostamisel,' lisas ta.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Anu Ruul: kestliku innovatsiooni võimalikkusest Maal – kümme sammu maailmalõpust eemale
Innovatsioon ja kestlik innovatsioon ei peaks olema kaks eri terminit, kestlikes uutes innovatsioonides peituvad väga suured tulevikuärid, kirjutab konsultant ja koolitaja Anu Ruul Äripäeva essees.
Innovatsioon ja kestlik innovatsioon ei peaks olema kaks eri terminit, kestlikes uutes innovatsioonides peituvad väga suured tulevikuärid, kirjutab konsultant ja koolitaja Anu Ruul Äripäeva essees.
Selgusid aasta investor ja aasta investeerimistegu Välja anti mitu eripreemiat
Tänasel investor Toomase konverentsil kuulutati pidulikult välja aasta investorina Kristjan Liivamägi ning aasta investeerimisteoks sai Investeerimisfestival.
Tänasel investor Toomase konverentsil kuulutati pidulikult välja aasta investorina Kristjan Liivamägi ning aasta investeerimisteoks sai Investeerimisfestival.
Kuidas Kaarel Kotkas pauguga majandusteooria põhitõe selgeks sai
Eesti eduka idufirma Veriff asutaja Kaarel Kotkas kõneles tänasel investor Toomase konverentsil, kuidas üks hiidlane Emmastest jõudis nii kaugele, et tema ettevõte tegutseb Räniorus ja teeb oma teenusega võimalikuks maailma suurimate firmade äri.
Eesti eduka idufirma Veriff asutaja Kaarel Kotkas kõneles tänasel investor Toomase konverentsil, kuidas üks hiidlane Emmastest jõudis nii kaugele, et tema ettevõte tegutseb Räniorus ja teeb oma teenusega võimalikuks maailma suurimate firmade äri.
USA süüdistab Valgevene ametnikke piraatluses seoses Ryanairi lennuki intsidendiga
USA ametivõimud on esitanud neljale Valgevene valitsusametnikule lennukipiraatluse süüdistuse, kuna nad sundisid eelmisel aastal Leetu suundunud Ryanairi lendu maanduma Minskis, et arreteerida juhtiv opositsiooniaktivist.
USA ametivõimud on esitanud neljale Valgevene valitsusametnikule lennukipiraatluse süüdistuse, kuna nad sundisid eelmisel aastal Leetu suundunud Ryanairi lendu maanduma Minskis, et arreteerida juhtiv opositsiooniaktivist.