• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Põsed vastu klaasi

  Bussipeatustes eksponeeritavad plakatid on põnevad ja väärivad reklaamileiu tiitlit juba seetõttu, et neis on oskuslikult kasutatud väljundi eripära ja võimalusi, mis on Indigole juba väärilist tunnustust toonud. Need elusuuruses rõõmsad tegelased, kes jätavad mulje, justkui oleksid nad end bussipeatuse uduse klaasi vastu surunud, mõjuvad värskelt ja kutsuvad pisut pikemalt vaatama. Lähemalt uurides selgub, et mõeldud on ka detailide peale. Nimelt ei ole unustatud ka seda, et udusele klaasile sõrmega jooni vedades on võimalik kirjutada ja joonistada.
  Olulisena tahan välja tuua erinevad deviisid, nende ühise idee ja koostoime visuaaliga.
  Tore, et klient on olnud mõistlik ja ei ole surunud läbi slogan?it ?Suur talvekaupade soodusmüük? või mõnd muud banaalsust. Tuntud salmiread ja ebatavaline visuaal, mis töötavad esialgsel pilgul teineteisest sõltumatult, annavad vastuvõtjale võimaluse ise konstrueerida lugu, mis pildi ja slogan?i vahele jääb. See, kui õnnestunult on konkreetsed slogan?id valitud, jäägu igaühe enda otsustada ? mina võin ju vaid spekuleerida, milliseid assotsiatsioone kellegi jaoks erinevad slogan?id tekitavad, kuna tegu ei ole konventsionaalselt mõistetavate lausetega. Sellegipoolest väärib Indigo idee eest vähemalt sooja käepigistust.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Anu Ruul: kestliku innovatsiooni võimalikkusest Maal – kümme sammu maailmalõpust eemale
Innovatsioon ja kestlik innovatsioon ei peaks olema kaks eri terminit, kestlikes uutes innovatsioonides peituvad väga suured tulevikuärid, kirjutab konsultant ja koolitaja Anu Ruul Äripäeva essees.
Innovatsioon ja kestlik innovatsioon ei peaks olema kaks eri terminit, kestlikes uutes innovatsioonides peituvad väga suured tulevikuärid, kirjutab konsultant ja koolitaja Anu Ruul Äripäeva essees.
Toompark: üüriturule mahub veel 1500 korterit
Investor Toomase konverentsil rääkisid kinnisvara eksperdid nii elukondlikust kui ka ärikinnisvarade suundadest ning leitakse, et kinnisvarasektoris on ees veel kasvuruumi ning karuturul võiks leida just sealt varju.
Investor Toomase konverentsil rääkisid kinnisvara eksperdid nii elukondlikust kui ka ärikinnisvarade suundadest ning leitakse, et kinnisvarasektoris on ees veel kasvuruumi ning karuturul võiks leida just sealt varju.
Raadiohitid: ühe Eesti panga juhtimisviga ja uus Tuul Tallinna börsil
Lõppeval nädalal puistasid raadioeetrisse tarkuseteri ettevõtja Indrek Neivelt, kes analüüsis kahe Eesti panga konkurentsi, Swedbank Eesti juht Olavi Lepp, kes rääkis spetsialistist juhiks kujunemisest, ning elektritõukeratta jagamisteenuse Tuul kaasasutaja Kristjan Maruste, kelle sõnul hakkab ettevõte lähiajal Tallinna börsilt kaasama võlakirjadega finantseeringuid.
Lõppeval nädalal puistasid raadioeetrisse tarkuseteri ettevõtja Indrek Neivelt, kes analüüsis kahe Eesti panga konkurentsi, Swedbank Eesti juht Olavi Lepp, kes rääkis spetsialistist juhiks kujunemisest, ning elektritõukeratta jagamisteenuse Tuul kaasasutaja Kristjan Maruste, kelle sõnul hakkab ettevõte lähiajal Tallinna börsilt kaasama võlakirjadega finantseeringuid.
Ossinovski vastane ei jäänud kohtu otsusega rahule
Läti ärimees Ilja Gertšikov, kelle Riia esimese astme kohus jättis ilma kosmeetikatootja Dzintars kaubamärgiõigustest, mille kohus määras Oleg Ossinovski ostetud ettevõttele, on otsuse edasi kaevanud, kirjutab Leta.
Läti ärimees Ilja Gertšikov, kelle Riia esimese astme kohus jättis ilma kosmeetikatootja Dzintars kaubamärgiõigustest, mille kohus määras Oleg Ossinovski ostetud ettevõttele, on otsuse edasi kaevanud, kirjutab Leta.