Andres Kärssin • 11. detsember 2003 kell 8:28

Sampo Elukindlustuse preemiate maht kolmekordistus

AS Sampo Elukindlustus kogus novembris 8,7 miljonit krooni preemiaid, mis on kolm korda enam kui eelmise aasta samal perioodil.

Sampo Elukindlustuse teatel oli 2002. aasta novembris kogutud preemiate maht 3 miljonit krooni.

Selle aasta 11 kuuga on selts kogunud preemiaid 40,2 miljonit krooni. 2002. aasta sama perioodiga kogus selts 25,5 miljonit krooni. Hüvitisi maksis selts novembris 106 tuhat krooni, alates aasta algusest on hüvitisi makstud 828 tuhande krooni ulatuses.

Seltsi hinnangul saavutati preemiate hüppeline kasv saavutati uue investeerimislahenduse turuletoomisega. Novembri algusest kuni jaanuari lõpuni on võimalik Investeerimiskindlustuse raames osta kapitaligarantiiga fondi Positive 2008. Fondi pakkumise osas teeb Sampo koostööd Prantsuse varahaldusfirmaga Sinopia Asset Management.

AS Sampo Elukindlustus on 1999. aastast tegutsev elukindlustusselts, mis kuulub Soome juhtivasse finantsgruppi Sampo plc. Sampo strateegia on keskendunud pikaajaliste säästmis- ja investeerimistoodete pakkumisele.

Hetkel kuum