Ülar Lauk • 16. veebruar 2004 kell 15:30

Jukose suuraktsionär: Me pole mingit ettepanekut teinud

Jukose suuraktsionär Leonid Nevzlin ütles telekanalile RBC, et mingit ettepanekut aktsiate üleandmise kohta riigile pole nad teinud.

Kommenteerides Bloombergi levitatud infot, nagu oleks Jukose aktsionärid valmis andma neile kuuluvad aktsiapakid üle Mihhail Hodorkovski ja Platon Lebedevi vabastamise eest, ütles Nevzlin, et ta vaid vastas korrespondendi küsimusele, missugune on tema seisukoht taolist laadi läbirääkimistel.

Nevzlin selgitas, et tema ja teiste välismaal viibivate suuraktsionäridega püüavad pidevalt ühendust võtta rohkearvulised kahtlaste volitustega vahendajad. Analoogilisi ettepanekuid on tehtud ka naftakompanii tegevjuhtkonnale.

Jukose pressiteenistusest teatati RBC-le, et nad ei kommenteeri mitte kuidagi täna ilmunud teateid, rõhutades, et Jukose ühe suuraktsionäri sõnad on tema isiklik arvamus.

<#RBC=http://top.rbc.ru/index1.shtml>

Hetkel kuum