Balti Logistika OÜ saab IATA kaubaveo agendi staatuse

Liis Kängsepp 31. märts 2004, 11:02

Eesti suurim lennuekspedeerija Balti Logistika OÜ saab alates 01. aprillist 2004.a. IATA (International Air Transport Association) kaubaveo agendi staatuse.

Agendi staatuse andmisele eelnes põhjalik IATA poolne auditeerimine, mille käigus kontrolliti töötajate teadmisi ja oskusi, finantsnäitajate aktsepteeritavust, vastutuskindlustuse olemasolu, ettevõtte tegevusprotseduuride korrektsust ning ettevõtte tausta.

Auditi tulemusena kinnitati, et Balti Logistika lennutransporditeenus vastab täielikult IATA kõrgetele kvaliteedi- ja usaldusväärsuse nõuetele.

?IATA agendi staatuse olemasolu annab meie klientidele juurde täiendavat kindlustunnet, mis omakorda kindlustab Balti Logistika positsiooni Eesti suurima lennuekspedeerijana,? sõnas Balti Logistika arendusjuht Mait Marran.

Lisaks lennutranspordile pakub Balti Logistika ka rahvuvahelise auto- ja meretransporditeenust ning logistikalahendusi.

Balti Logistika on EXEL-i ametlik esindaja Eestis. EXEL on maailma üks juhtivaid logistikaettevõtteid, kes kuulub maailma kolme suurima lennuekspedeerija ja kümne suurima mereekspedeerija hulka. EXEL-i 2003. aasta käive oli 7,4 miljardit eurot, töötajate arv 74000 inimest ja esindused enam kui 1600-s asukohas üle maailma.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing