Hinnasõda tekitas tasuta kõneminuteid

Kaido Einama 29. aprill 2004, 00:00

Radiolinja kõnekaardi Zen pressikonverentsi ajal saabus ajakirjanike postkastidesse Tele2 pressiteade veelgi odavamast kõneminutist ja SMSist, samuti pakkus Tele2 suve jooksul tasuta kõnesid võrgusiseselt. Mõni tund hiljem teatas ka EMT tasuta kõnede pakkumisest ? lastele suunatud kõnekaardi POP vaheliste kõnede tasuta perioodist. Lisaks said uued Simpeli stardipaketid poole rohkem kõneaega.

Hinnasõda sellega veel ei lõppenud. Zeni põhitariif odavnes veel samal päeval 4 kroonilt 3,5 kroonile. Sellele vastas Tele2 Smart kõnekaardi põhitariifi alandamisega 4 kroonilt samuti 3,5 kroonile.

Eestis eelistavad mobiilikasutajad olla operaatoriga lepingulistes suhetes, kuid mida kaugemale lõuna poole Euroopas vaadata, seda levinumad on kõnekaardid. Hispaanias ja Itaalias on kõnekaardid 75?80 protsendil kasutajatest. Eestis on kõnekaarditeenused olnud piiratud võimalustega, näiteks ei saa GPRSi kasutada ega MMSi saata. Radiolinja kõnekaart on aga lisavõimalustelt kõige rikkalikum.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 14:24

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing