A.Le Coq rajas Kundasse ja Keilasse korvpalliväljakud

01. oktoober 2004, 09:31

Joogitootja A.Le Coq aitas rajada avalikud korvpalliväljakud Kundasse ja Keilasse, mis avatakse sel nädalavahetusel.

A.Le Coq alustas korvpalliväljakute rajamise projekti Eesti väikelinnadesse tänavu kevadel, teatas ettevõte. Esimesed mänguplatsid tehti Jõhvi, Võrru ning Haapsallu, kus oli kohe võtta pallimänguks sobivad ja hästi ligipääsetavad platsid.

?Kuna idee võeti kohalike omavalitsuste poolt väga hästi vastu ning esimeste väljakute püstipanek tekitas huvi ka mitmetes teistes linnades, otsustasime sügisel projektiga edasi minna ning rajada veel kaks väljakut,? kommenteeris AS A.Le Coq juhatuse esimees Tarmo Noop. Mänguväljakute rajamisega väikelinnadesse ja maakonnakeskustesse soovib joogitootja sisustada noorte vaba aega kasulikul ja sportlikul moel.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing