Kawe Kapital loob Lääne aktsiatesse panustava fondi

"Meie fond ei ole suunatud kindlale regioonile, kuid kavas on panustada arenenud turgudele - Lääne-Euroopale ja Põhja-Ameerikale," ütles Kawe Kapitali juhatuse liige Ago Lauri. Ta lisas, et fondi eesmärk on pakkuda võimalikult head absoluutset tootlust. Lauri sõnul hakkab nende fondi valitsema äsja Kawe Kapitaliga liitunud Urmas Riiel.

Lauri sõnul on nende eesmärk saada klientideks sadakond eraisikust investorit.

Aktsiafondi turule toomine sõltub sellest, kui kiiresti finantsinspektsioon paberid läbi vaatab ja kas kõik on korras. Kawe Kapital on hetkel omalt poolt kõik dokumendid juba esitanud.

Finantsinspektsiooni juhatus otsustas anda ASile Kawe Kapital tegevusloa fondivalitsejana tegutsemiseks, teatas eile inspektsioon. Kawe Kapitalil on õigus osutada väärtpaberiportfelli valitsemise teenust.

Hetkel kuum