• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Kawe Kapital loob Lääne aktsiatesse panustava fondi

  "Meie fond ei ole suunatud kindlale regioonile, kuid kavas on panustada arenenud turgudele - Lääne-Euroopale ja Põhja-Ameerikale," ütles Kawe Kapitali juhatuse liige Ago Lauri. Ta lisas, et fondi eesmärk on pakkuda võimalikult head absoluutset tootlust. Lauri sõnul hakkab nende fondi valitsema äsja Kawe Kapitaliga liitunud Urmas Riiel.
  Lauri sõnul on nende eesmärk saada klientideks sadakond eraisikust investorit.
  Aktsiafondi turule toomine sõltub sellest, kui kiiresti finantsinspektsioon paberid läbi vaatab ja kas kõik on korras. Kawe Kapital on hetkel omalt poolt kõik dokumendid juba esitanud.
  Finantsinspektsiooni juhatus otsustas anda ASile Kawe Kapital tegevusloa fondivalitsejana tegutsemiseks, teatas eile inspektsioon. Kawe Kapitalil on õigus osutada väärtpaberiportfelli valitsemise teenust.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Tarmo Ulla: kui kukud, tõuse ja proovi uuesti!
Arvamuskonkursi Eduka Eesti toetaja, Swedbank Eesti juhatuse liige, eraisikute panganduse juht Tarmo Ulla teeb üleskutse panustada konkursile ideedega, mis aitavad suunata meie noori rohkem tegelema huviharidusega, et väärtustada meeskonnatööd.
Arvamuskonkursi Eduka Eesti toetaja, Swedbank Eesti juhatuse liige, eraisikute panganduse juht Tarmo Ulla teeb üleskutse panustada konkursile ideedega, mis aitavad suunata meie noori rohkem tegelema huviharidusega, et väärtustada meeskonnatööd.
Meta jääb vähemalt Nasdaqil esialgu Facebookiks edasi
Nime Meta Platformsiks vahetanud Facebook kaupleb veel mõnda aega Nasdaqi börsil vana sümboli FB all.
Nime Meta Platformsiks vahetanud Facebook kaupleb veel mõnda aega Nasdaqi börsil vana sümboli FB all.
Raadiohommikus: alternatiivturu IPOmaania
IPOde sadu jätkub – sellest nädalast saab Nasdaq Balti alternatiivturul First North märkida kahe Eesti ettevõtte aktsiaid.
IPOde sadu jätkub – sellest nädalast saab Nasdaq Balti alternatiivturul First North märkida kahe Eesti ettevõtte aktsiaid.
Kinnisvaraarendaja: oleks tore, kui palgad kasvaksid veelgi kiiremini
Kinnisvara hinnatõus peegeldab Eesti inimeste jõukust ja poleks ka hullu, kui Tallinna uue korteri ruutmeetri hind jõuaks 10 000 euroni, ütles lähiaastatel börsile minna plaaniva kinnisvaraarendaja Liveni üks omanik Andero Laur.
Kinnisvara hinnatõus peegeldab Eesti inimeste jõukust ja poleks ka hullu, kui Tallinna uue korteri ruutmeetri hind jõuaks 10 000 euroni, ütles lähiaastatel börsile minna plaaniva kinnisvaraarendaja Liveni üks omanik Andero Laur.