Artikkel
 • Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  A&G töörõivavabrik hästi käivitunud

  ?Järgmise aasta lõpuks peaks maja täis olema,? sõnas A&G Textile?i juht Rudolf Kuldkepp. Praegu töötab Narvas umbes 60 õmblejat, järgmise aasta lõpuks loodab Kuldkepp tööd anda kuni 200 inimesele. ?Järgmisel nädalal alustame teise vahetusega.?
  A&G Textile kuulub alates eelmise aasta sügisest Soome töörõivaste tootjale Image Wear, 85% A&G toodangust eksporditaksegi Soome. Narva vabrik asub 2500 ruutmeetril ja selle käimalükkamisse investeeris ettevõte 2,3 miljonit krooni. Ruumid asuvad Nakro tööstuspargis.
  Kuldkepp loodab aasta lõpuks vabrikult 5?6 miljoni kroonist käivet. ?Kui esimese aasta Narvas nulliga lõpetame, siis oleme hästi teinud,? kommenteeris Kuldkepp kasumilootusi.
  Tallinnas on ettevõttel praegu 200 õmblejat, Narva vabrik neile töökaotust ei tähenda.
  ?Narva on tööstuslinn, kus on pikka aega olnud õmblustööstused,? iseloomustas Kuldkepp, miks vabriku loomisel just Narva kasuks otsustati. ?Me ei tahtnud teha 25 õmblejaga tootmist, sellisel juhul oleksime võinud selle vabriku teha näiteks Lihulasse.?
  Kuldkepi sõnul tahtis ta näha kasvupotentsiaali ning Narvas on see olemas. ?Narvas on praegu selline tõsine varakapitalism. Meie oleme korralikud ja maksame õigel ajal palka,? kirjeldas ta, miks inimesed just A&G kui tööandja kasuks peaksid otsustama.
  ASi A&G Textile käive kasvas mullu 73,4 mln kroonini, 2003. aastal näitas ettevõte 70 mln suurust käivet. Ettevõte oli eelmisel aastal 0,7 miljoniga kahjumis. Aasta varem oli ettevõtte kasum 2,5 mln krooni.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Soovime edu võitluses “aatemeestega”
Poliitikutel on kahtlemata õigus, et konkurentsiamet peaks olema võimekas ettevõtlusvabaduse regulaator, aga samamoodi tuleb olla meelekindel poliitilistes tõmbetuultes, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Poliitikutel on kahtlemata õigus, et konkurentsiamet peaks olema võimekas ettevõtlusvabaduse regulaator, aga samamoodi tuleb olla meelekindel poliitilistes tõmbetuultes, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Tesla kaalub tehase loomist Kanadasse
Tesla teeb lobitööd Kanada provintsi Ontario valitsusega, et luua piirkonda uus kõrgelt arenenud tootmistehas, selgub täna meedias avaldatud dokumentidest.
Tesla teeb lobitööd Kanada provintsi Ontario valitsusega, et luua piirkonda uus kõrgelt arenenud tootmistehas, selgub täna meedias avaldatud dokumentidest.
Reaalajas börsiinfo
Konkurentsiameti uus juht: kinomonopol? Jah, see paistab JOKK
Sel nädalal konkurentsiameti peadirektorina alustanud Evelin Pärn-Lee kommenteeris Äripäeva raadio hommikuprogrammis avalikkuse tähelepanu all olnud juhtumeid, nagu kütusekartell ja kinomonopoli teke.
Sel nädalal konkurentsiameti peadirektorina alustanud Evelin Pärn-Lee kommenteeris Äripäeva raadio hommikuprogrammis avalikkuse tähelepanu all olnud juhtumeid, nagu kütusekartell ja kinomonopoli teke.
Läti saab Rail Balticule sõjalise liikuvuse raha
Läti Rail Balticu projekt on seotud sõjalise liikuvuse rahastamisega veidi vähem kui 5 miljoni euro ulatuses, selgus riigi transpordiministeeriumi esmaspäeval allkirjastatud lepingust Euroopa Kliima-, Infrastruktuuri- ja Keskkonnainspektsiooniga (CINEA).
Läti Rail Balticu projekt on seotud sõjalise liikuvuse rahastamisega veidi vähem kui 5 miljoni euro ulatuses, selgus riigi transpordiministeeriumi esmaspäeval allkirjastatud lepingust Euroopa Kliima-, Infrastruktuuri- ja Keskkonnainspektsiooniga (CINEA).
Väike-Maarja suurim maja leidis ostja
Väike-Maarja vallavanemal Indrek Keskülal oli reedel põhjust rõõmustada, sest läbirääkimised õppekeskuse ostjaga olid edukad ja majale puhutakse varsti uus elu sisse.
Väike-Maarja vallavanemal Indrek Keskülal oli reedel põhjust rõõmustada, sest läbirääkimised õppekeskuse ostjaga olid edukad ja majale puhutakse varsti uus elu sisse.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.