Värvilised võtmed tunneb kergesti ära

Monica Raud 15. veebruar 2006, 00:00

Alates käesoleva aasta algusest saab Assa edasimüüjatelt tellida värvilise mustriga võtmeid. "Isevärvi võtmetega on omanikul mugav eristada, milline võti võtmekimbust avab välisukse, milline keldri või garaaži. Samuti on hõlbus oma isikupäraseid võtmeid teiste hulgast ära tunda," selgitab ASi AssaBalt turundusjuht Maigi Peeduli. Praegu võib valida 20 erineva mustriga võtmetooriku vahel, kuid valik on täienemas. "Saadaval on nii lastepäraseid kui ka vaimukaid pilte. Vabariigi aastapäevaks saabuvad rahvuslipuga võtmetoorikud," räägib Peeduli. "Soovi korral on firmadel võimalik tellida ka suurem partii oma kujundusega võtmeid."

Mustriga võtme saab valida võtmetöökojas olemasolevate toorikute hulgast ja selle hind on tavavõtmest veidi kallim.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing