Standard ostis Lätis büroomööbli edasimüüja Eve Mebeles`i

22. veebruar 2006, 14:22

Standard teatas, et tema Läti tütarfirma ostis Lätis büroomööbli edasimüüja Eve Mebeles`i.

Baltimaade juhtiv büroo- ja hotellimööblitootja ASi Standard tütarfirma SIA Standard Latvia omandas Lätis SIA Biroieksi äritegevuse, kes tegutseb Eve Mebeles`i kaubamärgi all. Eve Mebeles on Lätis tuntud kui Eesti mööblitootjate edasimüüja Lätis.

'Standardi strateegiline eesmärk on saavutada Baltimaades nelja aastaga 30% turuosa ning Eve Mebeles`i omandamine on üks samm sellel teel,' ütles AS Standard juhatuse esimees Enn Veskimärgi. 'Eve Mebeles`i müügisaal asub strateegiliselt hea koha peal. Eve Mebeles on turul tegutsenud juba 8 aastat ning omab stabiilset kliendibaasi.'

'Eve Mebeles müüb edasi Eesti kaubamärke Jalax, Mang, Standard, Thulema ning seda kavatseme jätkata,' selgitas AS Standard turundusdirektor Priit Tamm. 'Standardi peamine soov Eve Mebeles`i ostuga on kasvatada büroomööbli jaemüüki Lätis. Meie Läti tütarfirma esinduskauplus oli liiga väike. Nüüd saame oluliselt suurendada oma väljapanekut, mille tulemusena saavutame eeldatavalt ka müügimahtude kasvu.'

Priit Tamm ütles, et täna on Standardil Lätis 5. positsioon, aasta lõpuks tahab Standard olla Lätis 3 suurima büroo- ja projektmööbli müüja hulgas. 'Aasta lõpuks loodame olla kolmandad,' sõnas Tamm pressiteates. 'Tahame olla parima tootevalikuga ning professionaalse teenindusega büroolahenduste pakkuja Balti turul. Kaasaegse mööbli puhul on määravaks toote disain, ergonoomilisus ning mõistlik hind. Siin on Eesti tootjad suutnud teiste Baltimaade mööblitootjate seas pakkuda konkurentsivõimelisi ja edukaid tooteid.'

AS Standard on Eesti kapitalil põhinev üks Baltimaade suurimaid büroo- ja hotellimööblitootjaid. Standard omab müügivõrku üle Eesti ning esinduskauplusi Tallinnas ja Riias. Standardil on edasimüüjad Lätis, Leedus, Soomes, Norras, Saksamaal ja Venemaal. Standardis töötab 201 inimest.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing