Motorexile oodatakse üle 50 000 inimese

ÄP 03. märts 2006, 00:00

Tänavu aprillikuus toimuv autonäitus Motorex tuleb korraldajate sõnul kõigi aastate suurejoonelisim. Tänavu suureneb nii ürituse territoorium kui ka eksponaatide arv. Külastajaid prognoosivad korraldajad üle 55 000.

20 000ruutmeetrise sisepinna ning 5000 ruutmeetri suuruse välispinnaga tuleb kuu aja pärast toimuv Motorex korraldajate kinnitustel seni toimunutest suurim. Et kogu näitus ära mahutada, võetakse lisaks Eesti Näituste paviljonile kasutusele ka lauluväljak.

Lisaks autodele pööratakse tänavu rohkem tähelepanu hobi- ja motospordile.

Kajastatakse ka siinsete autode ajalugu, nõukogude autode ajalugu ja militaarajalugu. Samuti tutvustatakse erinevaid sõidukoolitusi ja korraldatakse väiksemaid võistlusi. Esmakordselt esitletakse Peugeot 207 ning Mercedes-Benzi R-klassi mudelit. Lisaks autodele on messil ka humanoidrobot Honda Asimo, mis oskab rääkida, joosta ning täita lihtsamaid ülesandeid.

Kogu ürituse eelarveks on planeeritud kaheksa kuni kümme miljonit krooni. Pilet maksab 95, perepilet 150 krooni.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing