Reformierakond ei toeta umbusaldusavaldust Savisaarele

09. oktoober 2006, 11:32

Reformierakonna fraktsioon arutas täna
hommikul opositsioonierakondade ettepanekut avaldada minister Edgar Savisaarele
umbusaldust ning otsustas, et opositsiooni tööga tegelegu ikkagi
opositsioon.

Reformierakonna fraktsiooni esimees Jaanus Tamkivi lausus, et pigem loodaks opositsioonilt rohkem konstruktiivsust, riiki edasiviivaid mõtteid ja positiivset programmi. "Opositsioon on laisk. Vähe sellest, et Reformierakonnalt oodatakse valitsemise tööd, nüüd tahetakse Reformierakonnalt, et me ka opositsiooni töö ära teeksime. Siis poleks ju opositsiooni vajagi," kommenteeris Tamkivi.

"Marju Lauristin nõuab koguni, et Reformierakond peab üksi valitsust moodustama. Seegi on valimiste järel ehk võimalik, kuid umbusalduste ja lõhkumise tööga tegelegu ikka opositsioon," lisas Jaanus Tamkivi.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
09. October 2006, 11:29
Otsi:

Ava täpsem otsing