27. november 2006 kell 13:35

Tiina Lokk kahtlustab, et PÖFFil lasub needus

Pimedate Ööde filmifestivali peakorraldaja Tiina Loki sõnul on kümne aasta jooksul jäänud PÖFFile ootamatult tulemata mitu tõmbenumbrit, nii et kahtlustada saab lausa needust.

Ameerika helilooja Philip Glass, kes pidi andma 2002. aasta PÖFFil kultusliku dokfilmi «Koyaanisquatsi» kontsertetenduse, lõi Moskva pantvangidraama peale vedelaks ning lükkas sõidu Eestisse aasta võrra edasi, kirjutas SL Õhtuleht.

Briti režissöör Peter Greenaway («Padjaraamat», «8 ½ naist») pidi ootamatult lõikusele minema ning saabus Tallinnasse kahekuulise hilinemisega.

Kuulsal Iiri lavastajal Jim Sheridanil («Minu vasak jalg», «Isa nimel») keelasid aga arstid kolm aastat tagasi Eestisse sõita. Sheridan katkestas toonase uudisfilmi «Ameerikas» reklaamiturnee enne Skandinaaviasse jõudmist, sest neljakuuline tuur osutus talle liiga kurnavaks.

Hetkel kuum