Inglased hindavad Eesti mööblit

14. detsember 2006, 10:31

Inglased tellivad väärtmööblit Rakvere
lähedal asuvalt Tõrma perefirmalt Rilson.

Rakvere külje all Tõrmas kunagises haudejaamas asub väike mööblitööstusettevõte Rilson OÜ, mille toodang on oodatud ja hinnatud paljudes maailma nurkades, kirjutas Virumaa Teataja.

Saksa, Prantsuse, Rootsi, Soome, Hollandi ja veel mitme teise Euroopa riigi kodanike kodusid kaunistab Riina ja Mati Rillo perefirmas toodetud mööbel. Isegi kaugel Kanadas osatakse Rilson OÜ mööblist lugu pidada. Kuid inglastest äripartneritega on perefirmal kõige pikemad ja püsivamad sidemed.

"Inglased väärtustavad oma ajalugu ja soovivad, et nende kodudes oleks mööbel, millel on ammu möödunud aegade hõngu," seletab firmajuht Mati Rillo. "Mööbel peab olema kvaliteetne ja ajaloolise väljanägemisega. Nagu oleks seda kasutanud juba nende vanavanavanaisad."

Sellise mööbli valmistamisel kasutatakse täispuitu ja väärisspooni. Materjal on pärit laiast maailmast - Eestist Aafrikani.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
14. December 2006, 10:44
Otsi:

Ava täpsem otsing