Mariliis Pinn • 27. jaanuar 2007 kell 8:46

Ettevõtja: minu seostamine rünnakutega on alatu laim

Äripäevas meediaärimees Hans H. Luige lähedaste vastu korraldatud süütepudelirünnakutega seostatud ettevõtja Priit Kajari käis ise politseis oma abi pakkumas ja nimetab ajalehe väiteid laimavaks väljamõeldiseks.

«Ma olen ise politseiga ühendust võtnud ja pakkunud enda abi juhuks, kui neil küsimusi tekib,» kinnitas Luigega AS Laferme aktsiate pärast kohut käinud ja esimeses kohtuastmes kaotajaks jäänud Kajari. «Siiani pole keegi politseist ega ka ajakirjandusest minu vastu huvi tundnud.»

Kolmapäeval rünnaku korraldamise kahtlusega vahistatud kuue mehe hulgas oli ka Kajari sõber, allilmaga seostatud Arakas, kirjutas postimees.ee. «Ma ei salga, et tunnen Arakast,» möönis Kajari. «Aga minu seostamine rünnakutega on lihtsalt arusaamatu, see on väga ebameeldiv ja alatu laim. Äripäeva artikkel ei sisalda ühtki fakti, ei politsei ega prokuratuur ole mind milleski süüdistanud.»

Hetkel kuum