Mariliis Pinn • 4. mai 2007 kell 5:53

Kiirlaenu pakkuja Credit24 märgi all tuleb turule krediitkaart

Eestis Credit24 kaubamärgi all SMS-kiirlaenu pakkuv Mobile Credit Baltic kavatseb hakata sügisel koostöös Suurbritannia pangaga Conister Trust väljastama Mastercardi deebetkaarte, mis hakkavad aga olema tavalised krediitkaardid, kirjutas Eesti Päevaleht.

“Püüame selle sammuga eristada Credit24 kaubamärki Eestis lühikese perspektiiviga ja ebaturvalisest laenuturust,” teatas ettevõte. Lepingu järgi hakkab kaarte väljastama Conister Trust, kuid tutvustama ja levitama hakatakse seda Credit24 nime all.

“Meie mõte on pakkuda inimestele paremat ligipääsu rahale ning lihtsaimat teed meie laenutoodete juurde,” ütles ettevõtte juht Rami Ryhänen.

Ehkki Credit24 tulevane kaart on tituleeritud deebetkaardiks, ei erista teda krediitkaardist peale väikese tehnilise nüansi midagi. Ehkki kaardil olevaid summasid saab klient alati kontrollida, ei ole tal kontole enda raha võimalik hoiustada. “Otsustasime nimetada kaardi deebetkaardiks, kuna see iseloomustab paremini toote omadusi,” ütles Ryhänen.

Hetkel kuum