Tallinna parkimise korraldaja võib vahetuda

ÄP 31. oktoober 2007, 00:00

Praegu korraldab Tallinnas parkimist vastavalt 2006. aastal sõlmitud lepingule G4S Eesti AS ehk endine Falck Eesti AS. Kohtumisel linnapeaga on Põhja politseiprefekt Raivo Küüt teinud ettepaneku, et pealinna parkimiskorraldusega võiks tegeleda munitsipaalpolitsei.

Samasuguse ettepaneku linnavolikokku toonud sotsiaaldemokraadid peavad otstarbekaks, et koos heakorraeeskirjade täitmise kontrolliga linnas võiksid munitsipaalpolitseinikud tegeleda ka parkimiskontrolliga.

"Kui on loota paremat tulemust kvaliteedi ja kokkuhoiu näol, siis võiks pärast vastavat analüüsi ning praeguse lepingu lõppemist nii ka toimida," leidis Tallinna volikogu keskfraktsiooni esindaja Jaak Vihmand.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 10:37

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing