30. november 2007 kell 13:57

Laar: võtan Postimehe kihlveo vastu

Täna pakkus Postimehe peatoimetaja asetäitja Raimo Ülavere Postimehes kolmele koalitsioonierakonna esimehele kihlvedu, et 2008. aasta kevadel praegust koalitsiooni enam ei ole. Mart Laar võttis selle juba vastu.

Isamaa ja Res Publica esimees Mart Laar on juba andnud omapoolse nõusoleku osaleda kihlveos. „Ning kuna ka pakutud vahetuskaup - artikkel või raamatupoe kinkekaart - raamatud on jätkuvalt mu nõrkus - on igati mõistlik, võtan kihlveo hea meelega vastu,“ kirjutas Laar oma blogis.

Mart Laar on seisukohalt, et praegune koalitsiooni jätkab kindlasti oma tegevust 2008. aasta kevadel. „…kuigi vaieldakse selles koalitsioonis kindlasti jätkuvalt edasi. See on minu meelest aga positiivne,“ lisas Laar.

Laar kirjutas, et Eestis pole ükski valitsus püsinud ametis täit ametiaega. „Koalitsiooni minnes seadis Isamaa ja Res Publica Liit endale üheks eesmärgiks nii kaugele jõuda. Kavatseme selle eesmärgi poole jätkuvalt pürgida,“

Hetkel kuum