Majandus ei ole languses

Ralf-Martin Soe 05. detsember 2007, 00:00

Kas ütled eelmisel aastal kümmekond sentimeetrit pikkust visanud jõnglasele, kes sel aastal kasvab "kõigest" seitse senti, et ta muutub lühemaks? Vastus on ilmselgelt EI. Eriti kui jõnglane nähtavalt kuusepuu ladvale lähemale jõuab.

Küll aga kuuleme jutte majanduse langusest ajal, mil SKP kasvab endiselt jõudsalt. Sellist juttu võib kuulda nii Säästumarketi sabas kui ka tipp-poliitukute suust.

Repliiki ajendaski kirjutama endise majandusministri Edgar Savisaare blogi viimane sissekanne: "/---/kuigi majanduses on langus ja riigivalitsusele on Tallinna probleemid siiski võõrad, saame me hakkama ja jätkame oma ambitsioonikate projektide elluviimist Tallinna linna inimeste heaks."

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 17:13
    Otsi:

    Ava täpsem otsing