Maamaks ehk reklaamiraha

Henrik Aavik 18. detsember 2007, 00:00

Maamaks on küll ebavõrdne, kuid üldse mitte halb maks. Miks peakski maksud kõigile võrdsed olema? Riik on eelistamas kaudseid makse ning vähendamas tulude maksustamist, selle poolest maamaks sobib ilusasti. Samuti on loogiline, et pealinnas on maamaks kõrgem kui mujal, kuna elu pealinna keskel on luksus, mitte inimõigus.

Veresooned laubal paneb paisuma mitte maksutõus, vaid jäle propagandaplaan saadava raha kulutamiseks. Maaomanik peab maksma, et õhtul telerist abilinnapäid vahtida ja kuulata, kuidas Kalle Mihkels vanainimesi toidab. Hoopis see on õõvastav tulevikunägemus.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 17:14
    Otsi:

    Ava täpsem otsing