Kalevi spordiklubi: me ei karda uut konkurenti

07. jaanuar 2008, 17:10

Kalev Spa veekeskuse ja fitnessi tegevjuhi
Mati Bergi sõnul nemad uut Viru Keskusesse kerkivat spordiklubi ei pelga, sest
kliendid on neile lojaalsed.

„Ma arvan, et meil on oma kindel klientuur olemas, pakume lisaväärtusena ka ujula võimalusi. Loomulikult oleme konkurendid, kuid inimesed on meiega harjunud ja rahul,“ kommenteeris Berg küsimust, kas uue tulija turuletulek teeb vanad olijad valvsaks. Viru Keskusesse kerkiva fitnessklubi MyFitness suurimateks konkurentideks peab ta lisaks Kalevile ka veel RevalSporti ja PlanetSporti.

„Oleme sellest tulekust teadlikud olnud. Teame, et klubi vahetamisest meie kliendid ei mõtle,“ märkis Berg.

Üldiselt arvas ta, et spordiklubidel läheb Eestis kenasti, tegelikult isegi aina paremini. „Minu arust läheb praegu aina paremini, inimesed on hakanud rohkem sportima, mingi aeg see polnud ju nii populaarne,“ lisas Berg.

Uuele spordiklubile ennustab Berg pikka iga. „Ma arvan, et see klubi elab päris pikalt, saab korralikuks klubiks. Kliente tuleb aina juurde, kui vaatame juba asustatust näiteks,“ märkis Berg ning lisas, et tema sõnul on mahuvad praegu kõik klubid turule kenasti ära.


Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
07. January 2008, 17:10
Otsi:

Ava täpsem otsing