Viru Keskuse spordiklubi läheb maksma 25 miljonit

07. jaanuar 2008, 15:05

Sportlandi omanikud Are Altraja ning Anti
Kalle investeerivad Viru Keskuses avatavasse spordiklubisse 25 miljonit krooni,
Viru Keskus katab summast 1/3.

Märtsis avab Viru Keskuse 5. ja 6. korrusel uksed 1300ruutmeetriline spordiklubi MyFitness, mille valmimise ja tehnika peale kulub vähemalt 25 miljonit krooni.

Kokku plaanitakse tulevikus rajada 16 spordiklubi. Esimese, Viru Keskuses avatavasse klubisse on kokku investeeritud 25 miljonit krooni, millest Viru Keskus on enda kanda võtnud 1/3. "Viru Keskus ei saa kunagi lõplikult valmis. Kuid üks tähtis etapp Viru Keskuse joaks on nüüd läbitud ja peagi avatav spordikeskus on kui täpp i-le,” märkis Viru Keskuse juhatuse liige Ants Vasar. "Tegemist on kinnisvaraäriga pigem ikka, kui spordiklubi äriga," märkis Vasar. Samuti ei osanud ta kommenteerida kui ruttu loodetakse investeeritud raha tagasi teenida.

Spordiklubide kett on sõlminud strateegilised koostöölepped Sportlandi ja Nike’iga. „Sportlandiga toimub tihe koostöö, kuna meie sihtrühmad paljuski kattuvad ning saame oma klientidele vastastikku pakkuda lisaväljundeid. Nike on meie eksklusiivne partner aeroobika promotsiooni osas, mis avab võimaluse tuua MyFitnessi klubidesse maailmatasemel tipptreenereid läbi viima trenne ja treenerikoolitusi,” ütles MyFitnessi juhatuse liige Raul Kinks. "Tahame olla uue trendi algatajad, tuua spordiklubid inimeste sekka, kaubanduskeskustesse. Fitness on majanduses veel kasvav sektor, kus on võimalik leida potentsiaali," lisas Kinks.

Aastase otsekorralduslepingu sõlmimisel on piiramatut klubikülastust võimaldav täispakett kuutasuga 1299 krooni. Päevapaketi hind, mis võimaldab külastust nädala sees kuni kell 15 ja nädalavahetustel terve päev, on 999 krooni kuus. Esimesena Eestis pakub MyFitness paindlikku lepingut, mis võimaldab aastas ühe kuu treeningutest tasuta puhata. "Meie konkurendid on taseme poolest võib-olla Arigato, Arctic ja Coral, kuigi pakume erinevaid teenuseid. Meie klientideks on ümberkaudsete kontorite inimesed eelkõige," lisas Kinks.

Viru Keskuses asuv MyFitness on esimene järgmise viie aasta jooksul Baltikumis ja Ukrainas rajatavast 16-st spordiklubist, veel 2008. aastal on plaan avada klubid Narvas, Tartus ja Vilniuses. Esimese klubi avamisse on investeeritud 25 miljonit krooni, viie aasta koguinvesteering ulatub 350 miljoni kroonini. MyFitness spordiklubide eestvedajad on Are Altraja ja Anti Kalle, kes kuuluvad ka osanikeringi koos Skandinaavia investeerimisfondidega Askembla ja SIC 2006 GP.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
07. January 2008, 15:42
Otsi:

Ava täpsem otsing