Nõgene: Jänes ei ähvardanud

25. jaanuar 2008, 08:45

Vanemuise teatri juht Paavo Nõgene soovitab
Keskerakondlasel Evelyn Sepal võtta sõna enda nimel ning mitte avaldada
valeväiteid nagu oleks Laine Jänes käinud ähvardamas teatrijuhte.

"Kõikidel teatritel ning riiklikel kontsertorganisatsioonidel oli võimalus liituda toetusavaldusega või mitte ning täpselt samal vabatahtlikkuse printsiibil see ka käis. Algatus toetusavaldus teha tuli toetajate initsiatiivil," märkis Nõgene pressiteates.

"Keskerakondlase hirmud, et praegune kultuuriminister on asunud teatrijuhte ähvardama, on luulud. Käesolev avaldus on tehtud vabatahtlikult, Vanemuise teatri tööruumides Tartus," märkis Nõgene kommenteerides keskerakondlase Evelyn Sepa eile välja öeldud mõtet, et kultuuriminister Laine Jänes püüab kavaldada kultuuriavalikkust oma maksutõusu plaani toetama. Samuti vihjas Sepp eile meedia vahendusel sellele, nagu oleksid kultuuritöötajad teinud toetava ühisavalduse kultuuriürituste käibemaksu ühtlustamise osas vaid ministri ähvardustest ajendatuna.


Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. July 2008, 15:00
Otsi:

Ava täpsem otsing