Laasi: sotsid on mures tõemonopoli kaotamise pärast

Agnes Ojala 01. veebruar 2008, 08:04

Riigikogu liige Lauri Laasi ütles, et
Tallinna volikogus mõne liikmega esindatud sotsiaaldemokraatide hädakisa on
põhjustatud murest kaotada tõemonopol edukalt käivitunud „TeleTallinna” projekti
tõttu.

„Sotsid on püüdnud kümme aastat teha avalik-õiguslikust televisioonist sotside TVd, kust oma tõde kuulutada, kuid nüüd on mures meediapildi tasakaalukamaks muutumise pärast,” vahendas erakond Laasi sõnu.

Laasi sõnul võib väga napi hulga tallinlaste häältega volikogusse pääsenud sotse ajendada kohatult suurelisi avaldusi tegema veel teinegi põhjus. „Nimelt ei saa välistada umbusalduse algatamist rahandusminister Ivari Padarile, kelle küündimatu rahanduspoliitika on tõsiselt halvendanud inimeste heaolu,” märkis Laasi. „Erinevalt sotsidest linnavolikogus omab Keskerakonna fraktsioon riigikogus suurt kaalu.”

Laasi sõnul käsitleb ta sotside rumalate põhjendustega linnapea Edgar Savisaarele esitatud tagasiastumise nõuet, kui ennetavat lööki oma olematu maine päästmiseks.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
01. February 2008, 07:56
Otsi:

Ava täpsem otsing