Sihtasutus börsile?

Ott Heinapuu 04. veebruar 2008, 00:00

Internetis käijatele mugava Firefoxi lehitseja andnud sihtasutus, kes praegu tulu ei taotle, peaks minema börsile, soovitab üks Silicon Valley investeerimisportaal. Kolmanda ehk mittetulundussektori ja rahvusvaheliste aktsia- ning rahaturgude suhted on niigi huvitavad. George Sorost tuntakse meil eelkõige kui vabaühenduste metseeni, mujal aga kui osavat turuspekulanti. Microsoftiga rikastunud Bill Gates ütles alles hiljuti, et pühendab oma ülejäänud elu heategevusele.

Kas Vikipeedia võiks minna börsile ja jagada aktsiaid usinatele kaastöölistele, vastavalt nende tööpanusele? Kas see oleks vabatahtliku arendustöö jätk või surm?

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing