Ega ometi Tederi JOKK?

Henrik Aavik 13. veebruar 2008, 00:00

Värske õiguskantsler Indrek Teder on lubanud oma osaluse advokaadibüroos võõrandada. Loodan väga, et vastne õigluse sümbol ja nihverdajate hirm seisab sirgelt ning tegemist ei ole JOKK-tehinguga. Teder peaks müüma osaluse turuhinna eest ja maksma väärikalt summa pealt tulumaksu. Paraku on oht, et osalus kantakse sümboolse summa eest mõne pereliikme või sõbra nimele "hoiule" ning härra võtab selle sahtlist, kui karjäär rahva teenimisel läbi saab. Sel juhul võiks pigem müügist loobuda - seadus seda ei nõua ja jokkimine vaid varjutab ameti aurat.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing