Noole kinnisvarafirmal on võlg kaelas

20. veebruar 2008, 16:43

Kinnisvaraettevõte Incipe OÜ, mille
juhatuse liige on Erki Nool, võlgneb Ramirendile raha.

Inkassofirma Incure kodulehelt leiab võlgnike nimekirjast ka ekssportlase Erki Noole ettevõtte Incipe OÜ. Krediidiinfo andmetel ollakse 50 001 - 200 000 krooni võlgu ehitusmasinate ettevõttele Ramirent. Võlga on nüüd asunud sisse nõudma Incure Inkasso.

„See on korrektne. Üks seade varastati objektilt ja Ramirent pani seadme hinnale veel 20 000 otsa. Ma lootsin, et me saame teistmoodi lahendada olukorra. Kui ma selle seadme nagunii kinni maksan, siis lootsin mõistlikku suhtumist. Meil oli arusaamatus, tegemist pole makseraskustega, vaid 30 000 kroonise vahega,“ kommenteeris Nool.

„Hetkel on see võlgnevus jah olemas. Lubasin lahendada, kuid füüsiliselt pole aega olnud. Iga maksmata arve on paha, kuid ma lootsin mõistvamat suhtumist saada, kuid see läks inkassosse enne kui me saime teisiti läheneda,“ selgitas ettevõtte Incipe juhatuse liige Nool.

Nool lubab, et ettevõte maksab võla ära. „Edasi pole ilmselt muud, et ma kas maksan kõik ära ja pärast saame kokkuleppele tasaarvelduses. Ma ei vassi ega keeruta. Küsimus pole makseprobleemides, kuid me isegi ju kaotame 50 000 krooni,“ oli Nool nördinud.

Ettevõtja siiski Ramirenti ei süüdista. „Kõik on korrektselt käitunud, nii Inkasso firma kui ka Ramirent. Mina pole ära maksnud lihtsalt, sest lootsin teisiti läheneda,“ lisas Nool.

Incipe OÜ juhatuse liikmed on Erki Nool ja Ants Haavel, ettevõtte kuulub Descartes Finance OÜ-le, mille omanik on Ants Haavel ja Olivine OÜ-le, mis kuulub Hardi Reiterile.


Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
08. May 2008, 16:33
Otsi:

Ava täpsem otsing