Eesti president möllab Vene suhtlusportaalis

Mariliis Pinn 21. veebruar 2008, 09:40

Venemaa kõige populaarsema suhtlusportaali
www.odnoklassniki.ru 11 miljoni kasutaja hulka on ilmunud uustulnukas – Eesti
president Toomas Hendrik Ilves. Ta on riputanud oma “klassi” lehele kenasti üles
19 fotot. Ning kirjutanud neile kõikidele venekeelsed allkirjad.

Päris Toomas Hendrik Ilves ilmselt ei kahtlustagi, kui aktiivselt suhtleb tema internetiversioon potentsiaalse valijaskonnaga Klassikaaslaste foorumis, kirjutas Eesti Ekspress. "Kallid vene keelt kõnelevad eestimaalased (ha-ha-ha, endalgi on naljakas)," kirjutab Ilves oma "klassi" uuel lehel vene keeles. "Uskuge, me oleme siin Toompeal ja Riigikogus paljudest asjadest hakanud aru saama... Elagem sõbralikult, kurat!"

Portaali külastajad osalevad aktiivselt vestluses: pärast viisakat pöördumist "Härra president" esitavad nad küsimusi. Ilves vastab neile. Ning lubab anda kõikidele oma internetisõpradele kodakondsuse.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
21. February 2008, 10:18
Otsi:

Ava täpsem otsing