Äripäev saadab parima golfitiimi Floridasse

Annika Matson 22. veebruar 2008, 11:30

Äripäeva ärigolfiturniiri Äripäev Business
Golf Open 2008 parim tiim sõidab golfireisile Floridasse koos professionaalse
golfiõpetajaga.

AS Äripäev sõlmis ASiga Otepää Golf kokkuleppe iga-aastase golfiturniiri korraldamiseks, kus osalevad Eesti äriringkondade tegijamad. Ärigolfiturniir on ettevõtete vaheline golfivõistlus, kus osalevate neljaliikmeliste võistkondade vahel jagatakse auhindu. Meeskonnas võib olla osaleva ettevõtte esindajatele lisaks kaks kutsutud külalisvõistlejat. Võitjatel avaneb võimalus sõita nädalasele golfireisile Floridasse koos proffessionaalse golfiõpetaja ja Äripäeva esindajaga.

Kvalifikatsioonturniirid on plaanitud pidada Tallinnas ja Pärnu Valgeranna golfiväljakul. Finaalturniiri, mis peetakse 29. augustil Otepääl, on kutsutud jälgima ka osalevate ettevõtete külalised nii Eestist kui raja tagant. Päevane programm külastajatele võimaldab teha tutvust golfiga, nautida muud programmi ning osaleda Äripäeva korraldataval äriteemalisel foorumil. Päeva lõpuks võõrustavad äritegelased oma külalisi Otepää Golfiväljaku klubihoone restoranis korraldataval fine dine õhtusöögil.

Kuigi ametlikku infot varem avalikustatud ei ole, on turniir pälvinud juba nii Eesti äritegelaste kui golfimängijate tähelepanu ning võistlemissoovi on avaldanud võistlejaid nii Rootsist kui ka Soomest.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
22. February 2008, 11:01
Otsi:

Ava täpsem otsing