Rummo: hoidkem pöialt uuele töölepinguseadusele

Hille Tressum 28. veebruar 2008, 13:06

Riigikogu liige ja endine
rahvastikuminister Paul-Eerik Rummo ütles täna töömessi avades, et uue
töölepinguseaduse ümber üles köetud hirmu ja õuduse õhkkond ei lükkaks seaduse
vastuvõtmist lõpmatult edasi.

"Hoidkem pöialt, et uue töölepingu seaduse ümber üles köetud hirmu ja õuduse õhkkond ei lükkaks seaduse vastuvõtmist lõpmatult edasi ega moonutaks selle olemust, mis vastab kõigi vajadustele muutuvas majandussituatsioonis," sõnas Rummo.

Rummo sõnul pole midagi loomulikumat kui see, et tööpakkuja ja töövajaja, või kui teisalt vaadates tööjõu vajaja ja oma oskustele ja võimetele rakenduse otsija teineteist üles leiavad ja lepivad kokku mõlemat poolt rahuldavates tingimustes. Ta rõhutas ka vajadust pideva uuenemise, õppimise ja loomingulisuse järele niihästi ettevõtjate kui töötajate poolel.


Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
28. February 2008, 13:06
Otsi:

Ava täpsem otsing