Arco Vara: IPO 800 miljonit jääb tänavu veel kontole

Annika Matson 03. märts 2008, 15:33

Oluline osa investoritelt börsile tulekul
saadud rahast jääb Arco Vara ka 2008. aastal investeerimata, et hoida kontserni
likviidsust ja investeerimisvõimet, ütles firma juht Aare Tammemäe aripaev.ee
lugejate küsimustele vastates.

Lugeja küsis, kuidas on plaanis kasutada IPO-st kaasatud pangaarvel istuvat 800 miljonit krooni. Tammemäe vastas: "Peamise osa IPOst saadud rahast plaanime suunata uutele turgudele Balkanis ja Ukrainas. Suuremad 2008. aasta arendusprojektid on Ukraina kaubanduskeskus Simferopolis, Sofia kortermajad Bulgaarias ja Eestis Ahtri, Laeva ja Tivoli projektide alustamine. Olulise osa IPOst saadud rahast jätame 2008. aastal siiski investeerimata, et hoida kontserni likviidsust ja investeerimisvõimet," selgitas ta.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
03. March 2008, 15:32
Otsi:

Ava täpsem otsing