BIG kergitas intressi 8 protsendile

03. märts 2008, 10:41

BIG kergitas alates tänasest kuni maikuu
lõpuni aastase tähtajalise hoiuseintressi 8 protsendile, mis on hoiuseintresside
tavatasemest ca 2-3 protsendipunkti võrra kõrgem, teatas ettevõte.

Pakkumine kehtib üheaastase perioodiga tähtajalistele kroonihoiustele alates hoiusummast 5000 krooni, teatas pank. Hoiustaja ei pea olema eelnevalt BIGi klient ega avama BIGis arveldusarvet – pakkumine kehtib kõigile.

BIGi turundus- ja müügivaldkonna juhi Kaido Saare sõnul on pakkumise eesmärk BIGi tähtajaliste hoiuste tutvustamine. „Oleme seadnud endale eesmärgiks pakkuda Eesti pankade seas kõrgeimat hoiuseintressi ja selle sammuga soovime näidata, et võtame seda lubadust tõsiselt. Eesti Panga statistika kohaselt oli Eestis keskmine hoiuseintress 8-st kõrgem viimati 9 aastat tagasi ehk hoiustajate jaoks on tegu selle sajandi parima pakkumisega. Pakutav intress jääb samasse suurusjärku konservatiivsemate aktsiaportfellide tootlusega, kuid tähtajaline hoius on oluliselt turvalisem – aktsiad võivad samal perioodil ka langeda,“ märkis Saar.

Balti Investeeringute Grupi Pank on Baltimaade üks suurimaid eraisikutele laenu andmisele spetsialiseerunud panku, olles Eestis liider väikelaenude turusegmendis. Hoiuste osas on BIG seadnud eesmärgiks pakkuda hoiustajatele alati Eesti turu parimat tootlust. Tavapakkumiste puhul on minimaalne hoiuperiood kuus kuud ja maksimaalne 3 aastat.


Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
03. March 2008, 12:25
Otsi:

Ava täpsem otsing