Monstrumit ei tule

Henrik Aavik 12. märts 2008, 00:00

Kui selgus, et Vabadussammas hakkab maksma 140 miljonit krooni, sai minust samba vastane. Täna võin juba rahulikumalt hingata, sammast ei tule. Selle hinnangu olukorrale andsin, kui lugesin, et Harjumaa keskkonnateenistus ei luba sammast ehitada, kuna see monstrum saastaks nii hullusti, et park selle ümber häviks. Kõik organisatsioonid, kes saavad asjale kaikaid kodarasse loopida, on sellega nüüd alustanud ja ükski kristallist asi ei ela sellist kivirahet üle. Vaikselt, aga kindlalt lämmatatakse algatus poliitilise silmusega, mida väga aeglaselt kinni tõmmatakse.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 17:24
    Otsi:

    Ava täpsem otsing