Mõis: Merko tekitab natuke tõmbetuult

14. märts 2008, 16:03

Ettevõtja Jüri Mõisa sõnul on
Merko otsus eraldada maadevahetuse kriminaalasi ettevõtte igapäevasest
majandustegevusest hea plaan - tekitab natuke tõmbetuult.

„Need on Merkol igati head kavatsused. See ettevõte, mis eraldatakse ja see teine ettevõte, mõlemad jäävad ju börsile alles. Omal ajal Trigon ehk siis Viisnurk ju ka jagunes,“ kommenteeris Mõis Merko otsust restruktureerida ettevõtte ning eraldada majandustegevus ja maadevahetuse kriminaalasi.

„Mina Merko juhtkonnas või nende tegudes ei kahtle. Samuti ei usu ma, et need võiksid käia kuidagi aktsionäride huvide vastu. Ma tõesti usun, et nad tegutsevad aktsionäride parimates huvides,“ märkis Mõis.

„Mul on usaldus selle juhtkonna vastu. Ma ei tea ju seda asja täpselt, aga ma arvan, et nad on mõistlikud inimesed,“ lisas Mõis.

Seoses ettevõtte restruktureerimisega võidakse Merko aktsiaga kauplemine börsil peatada kuni 15. aprillini. „Ju seda on siis vaja, tekitab natuke tõmbetuult,“ kommenteeris Mõis ning lisas, et vaevalt Merko otsus ettevõtte mainele mingit mõju võiks avaldada. „See käik ei avalda Merko mainele mingit mõju. Ma arvan, et Merko maine pole selle maadevahetuse skandaali tõttu ka üldse muutunud. Sellel ettevõttel on minu silmis korralik maine,“ lausus Mõis.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
16. April 2008, 14:54
Otsi:

Ava täpsem otsing