Sibrik: mina Merko aktsiat müüma ei hakkaks

16. aprill 2008, 14:56

Merko aktsionäri Albert Sibriku sõnul saab
iga jamps kord läbi, nii ka Merko oma, ning isegi siis, kui selgub, et
Merko maadevahetuse afääril on tõepõhi all, siis tema ettevõtte aktsiat ikkagi
müüma ei hakkaks.

„Ei oska analüüsida seda küsimust, kuid Merkosse mina usun ning arvan, et see, mis on tehtud, on parim võimalik. Mina nüüd küll aktsiaid müüma või midagi muud sellist tegema ei hakka. Need, kes on seal ettevõttes asja juures, on peadega,“ märkis Merko aktsionär Sibrik.

„Vaevalt, et ma hakkan mingi kõlaka pärast miskit siin nüüd tegema, aktsiaid müüma või midagi sellist. Suhtun stoiliselt sellesse. Ja mis puutub teistesse aktsionäridesse, siis igaüks teab ise, mida ta teeb. Kui ollakse juba aktsionär, küll siis teatakse ka, mida aktsiatega peale hakata,“ lausus Sibrik.

Samuti oli tema sõnul Merko otsus ettevõte poolitada õige samm. "Merko poolitamine oli kindlasti õige samm, see kindlustab jätkusuutlikkuse. Isegi siis, kui selgitatakse, et on süüdi näiteks, siis see samm tagab ettevõttele jätkusuutlikkuse,“ märkis Sibrik ning lisas, et tema ei hakkaks äärmuslikke samme, nagu aktsiate maha müümine, tegema ka siis, kui selgub, et ongi süüdi. „Mina müüma ei hakkaks, iga jamps lõpeb kord ja siis läheb jälle kõik edasi,“ lisas ta.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
17. April 2008, 17:32
Otsi:

Ava täpsem otsing