Ekspress Grupp: meediaäri Valgevenes sõltub valitsusest

31. märts 2008, 16:09

Ekspress Grupi arendusjuht Kaido Ulejev
nimetas Valgevene turgu küllaltki perspektiivikaks, kuid tõdes, et meediaäri
Valgevenes sõltub vaid valitsusest.

"Kuna siin elab 10 miljonit inimest, võib turgu nimetata perspektiivikaks. Meediaäri arengu vaatenurgast on tähtis vastata küsimusele, kuidas käitub valitsus - mida tohib teha, mida mitte. Pealegi on siin väga tugev konkurents Venemaa meediakanalitega," märkis Ulejev Minskis kaasas käinud dv.ee ajakirjanik Olga Grigorjevale.

Ulejevi sõnul muutus tema arvamus selle riigi kohta pärast Valgevene külastamist. "Kirevam, optimistlikum pilt kui varem. Võib kindlalt väita, et Valgevene on muutusteks valmis. Kuid võtab aega, et riik saaks veel liberaalsemaks. Tänase visiidi eesmärk oli tutvuda riigiga. Muidugi ei ole see meie viimane visiit Valgevenesse," jätkas ta.

Ulejev on veendunud, et Valgevenes on oodata ehitus- ja kinnisvarasektori tormilist arengut. "Seda oli näha konverentsil "Flirt Valgevenega"," kommenteeris arendusjuht.

2006. aasta jaanuari seisuga oli Valgevenes registreeritud 748 ajalehte, 400 ajakirja, 8 infoagentuuri. Rohkem kui kaks kolmandikku registreeritud väljaannetest kuulub eraisikutele.

25.-26. märtsil toimus Minskis Eesti ja Valgevene ärimeeste kohtumine seminari "Flirt Valgevenega" raames. Advokaadibüroo Sorainen ja audiitorfirma Deloitte korraldatud kohtumisel arutati investeerimisvõimalusi Valgevenesse.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
14. May 2008, 18:23
Otsi:

Ava täpsem otsing