Maksa asendaja leidmisele peale

31. märts 2008, 09:35

Asendustöötajate põuda puhkuste hooajal
aitab leevendada väike rahasüst töötajale, kes ise endale asendaja hangib.

Puhastusteenust pakkuvas ISS Eesti ASis on aasta otsa käinud projekt „Leia endale puhkuse ajaks asendaja“. Ettevõtmine on väga hästi õnnestunud ja selle tulemusel on firma saanud 50 asendajat.

„Teenindusjuhid ütlesid, et sellist suve polnud neil veel olnud – isegi töödejuhatajad said puhata,“ rääkis ISS Eesti personalijuht Helo Tamme. Paljud asendajad on olnud töötaja sõbra või sugulased, kellega koos on jäädud seda kohta jagama.

Summad, mida töötajale asendaja leidmisel makstakse, ei ole suured. Asenduse korral on summa 300 krooni, kui töötaja soovitab kedagi alalisele tööle, kes ka peale katseaega pidama jääb, saab ta preemiaks 500 krooni.

Helo Tamme sõnul sobib selline süsteem hästi lihttöötajate motiveerimiseks. „Lihttöötaja on täna siiski ka veel see inimene, kes jookseb paarisaja krooni pärast ühest firmast teise,“ kinnitas Tamme. “Nende jaoks on 300 krooni väga oluline.“


Loe lisa Äripäevast

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
31. March 2008, 09:35
Otsi:

Ava täpsem otsing