Tartu koostab 65,5 miljoni kroonise lisaeelarve

Agnes Ojala 10. aprill 2008, 16:48

Tartu linnavolikogu istungil oli täna
esimesel lugemisel käesoleva aasta eelarve muutmine, mille kogumahuks on
kavandatud 65,5 miljonit krooni.

Lisaeelarve tuludeks on 35,8 miljoni krooni suurune finantseerimiseelarve ja struktuuriüksuste majandamiseelarvete jääkidest ning tulude ülelaekumistest kujunenud aasta alguse jääk ning 29,7 miljoni krooni ulatuses täiendavad tulud, millest 25,5 miljonit tuleb üksikisiku tulumaksust, teatas linnavolikogu.

Põhiosa lisaeelarvest - 39,3 miljonit krooni – on plaanis suunata majanduse ja sotsiaalse kaitse valdkonna investeeringuteks, millest suurema osa moodustavad üleminevad objektid. Täiendavalt saavad uue ülekatte Kalda tee ja L. Puusepa tänav ning ehitatakse uus tänav, mis ühendab Sõpruse silda ja Ihaste teed. Hariduse valdkonnas alustatakse Kummeli tänavale lasteaia projekteerimisega.

Tegevuskuludes nähakse ette Tartu linna ja rahandusministeeriumi vahelise soojalaenu kohtuvaidlusega seotud kulud. Ringkonnakohtu otsuse alusel tuleb linnal rahandusministeeriumile tasuda kokku 46,8 miljonit krooni, sellest 21,8 miljonit krooni 2008. aastal.

Eelarve muutmise eelnõule saavad volinikud teha parandusettepanekuid 14. aprillini, lisaeelarve võib volikogu kinnitada 24. aprilli istungil.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. April 2008, 16:46
Otsi:

Ava täpsem otsing