Võlanõustaja: nüüd käivad ka rikkad siin

17. aprill 2008, 08:23

Sööge lihtsamalt ja makske kõigepealt üür
ära, soovitavad võlanõustajad neile, kes elavad üle oma võimete.

Terje Lääts ja Katri Heinjärv nõustavad Tallinna ainsas laenunõustamiskeskuses end katki laenanud tallinlasi, kirjutas Eesti Ekspress.

"Nüüd juba käib," vastas Lääts küsimusele, kas nõustajate juures ka rikkaid käib. "Mul käis üks džiibiga vend, kes oli käendanud oma sõprade laene 400 000 krooni eest ega olnud nendest shy;paberitest aru saanud ja nüüd on ta enda korter ohus. Ta pakkus välja, et pandiks kõik oma naise nimele, aga ma ütlesin, et see ei ole väga hea idee."

Heinjärve sõnul on tema juures käinud kaks ette shy;võtjat, kelle firma on pankrotti läinud: "Nad on täiesti abitud, ei oska leida lihtsamaidki abistruktuure. Oli üks toitlustusettevõtte omanik, kellel ei pikendatud rendilepingut, ja 1. jaanuarist oli ta nullsissetulekuga töötu."

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
02. June 2008, 09:59
Otsi:

Ava täpsem otsing