Kruuda: Äripäev leidis puhastusseadmete asemel Jürist Porsche ja Mercedese

Annika Matson 18. aprill 2008, 15:34

AS Kalev juhataja Oliver Kruuda saatis
aripaev.ee-le kommentaari, kus kirjutab, et Äripäev kui Eesti
majandusajakirjanduse lipulaev on võtnud kollase äriajalehe rolli ja kannab
selle välja väärika pinnapealsusega.

Eile toimus AS Kalev reovee eelpuhasti avamine, ettevõte investeeris seadmetesse 12 miljonit krooni, kohal viibis ka keskkonnaminister Jaanus Tamkivi.

"Sündmus pole küll riigitasemel tähtsusega, aga oli korraldatud, et kutsuda ajakirjanikke ettevõtlust nö käega katsuma ja mõtlema-kirjutama Eesti vajadusest koostöö järele kohalike omavalitsuste ja ettevõtete vahel, sest mida me muud ootame kvaliteetselt majandusajakirjanduselt kui avarat, aga põhjalikku vaadet majandusprotsessidesse, majanduslanguse tunnetamist mitte pelgalt pressiteadete, vaid tegelikkuse tasandil," kommenteeris Kruuda.

Ta lisas: "Me tahaks tunnetada, kuidas nendel Eesti kümnetel tuhandetel ettevõttel parasjagu läheb ja nuputada välja, kuidas võiks tulevikus veel paremini minna. Me kõik loeme ja püüame üksikutest kildudest mingit pilti kokku saada. Teinekord ütleb Hansapanga endine juht Indrek Neivelt midagi tarka ja seda on hea lugeda, kuid aina sagedamini ei saa teada muud kui tuntud inimeste omavahelistest "niitidest" ja üksikute kinnisvaraobjektide hinnakrahhidest. Nii saigi ettevõtte eelpuhasti avamisüritusest suurepärane kvaliteetautode foto- ja videoreportaaž lugupeetava väljaande paberlehe teisel leheküljel, võimsa mootori soliidset kõla võib kuulata äriajalehe veebikeskkonnas."

"Kirjanduslikke ja fotokunstilisi sõnavõtte on huvitav lugeda, toetades eestlaslikku „naabrist parem“ mõttemaailma, aga kuidas teada saada mis oluline? Indrek kirjutab ka nii harva...," lõppes Kruuda kommentaar.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
18. April 2008, 16:05
Otsi:

Ava täpsem otsing